fashiontoast.



Favoritblogg

Sommaren med Göran.

Igårkväll var jag, Johan och Erik på Sommaren med Göran.
Riktigt rolig film, och verkligen min humor :) Åh, vad jag skrattade!
Den rekomenderar jag!




Rekomenderas!


Möte.

Var en sväng ut på Birsta förut, hittade en tjocktröja på Ginatricot. En jätte mysig! Den kommer att användas flitigt nu i höst och på alla mysiga sensommar kvällar!
Nu väntas strax ett möte.





Ha en bra dag!

Morgonpromenad.

Åkte ut till mamma och pappa i lördags och åt middag, var ner en sväng på pubafton på skatans café också, trevligt! Igår tog jag och gubben en sväng ut på Alnö och tittade på en stuga :)
Nä, nu ska jag ta en promenad.
Hörs!

shoesshoesshoes


Dessa har jag gjort plats för i min skohylla! Jag tror dom kommer att trivas!

Ja, jag vill bort!

Sagt och gjort... Jag har läst ut boken! Den var verkligen jätte bra! Tänkte åka ut till mamma&pappa nånting nu i helgen och låna en ny :)
Blött väder är de ute, man blir på så förbaskat bra humör, ne, jag skulle bara vilja ligga kvar i sängen hela dagen och läsa och dricka kaffe!
Det är två saker jag tycker riktigt illa om just nu! ...Och det är Sverige & Sundsvall!

Dra tre månader till Thailand i vinter, någon ? :)

Läsa böcker.

Jag ska börja läsa! Japp, det har jag bestämt mig för. Jag är så dålig på att komma igång och öppna boken som jag har lånat och sedan rinner det ut i sanden och boken hamnar nånstans i garderoben. Men nu! Nu ska jag börja med en bok, fick låna en av mammsen igår som jag tänkte Ska börja läsa ikväll! Jag längtar nästan lite efter dom första raderna!


Homesweethome?

Nu är jag på hemmaplan igen, efter en lång hemfärd på 100 mil med hyrbil. Kom hem vid ett tiden inatt, så jag har precis klivit upp. Idag borde jag verkligen tvätta! Får se om det finns nån tid. Har iaf haft en jätte bra Roadtrip vecka, trots att husbilen gick sönder och vi fick spendera mestadels av tiden i Skanör.
Nu ska jag fara ut till Skatan och färga mammas hår.

Hörs sen!

Upd. Roadtrip.

Sorry för den dåliga uppdateringen, men nu kommer en sumering från hela veckan.

Vi åkte ju iväg med husbilen förra söndagkväll, var framme i skara på morgonen dagen efter, besökte Skara sommarland. Badade, åkte gocart och karuseller. Riktigt skoj! :)



Skara sommarland


Vrålåket :)

Efter Skara drog vi ner mot Göteborg. Spöregn, spöregn, spöregn!
Efter att vädret hade lugnat ner sig kunde vi iaf gå på Lisseberg.
Jag älskade Balder!


Och efter Götet åkte vi ner till Skanör/Falsterbo, (där vi förövrigt är kvar) husbilen pajade precis när vi kom hit så den är på lagning, förhoppningsvis är den klar tills imorn! Annars blir det en hyrbil eller flyg hem!
Jaja, sånt som händer... Har ju hunnit med en hel del här nere ändå. Vi har avklarat Malmö, Smygehuk, Ystad, Danmark.


Strandbaden. Skanör/Falsterbo.


Jag och Amanda blev nergrävd.


En utekväll i Falsterbo.


Smygehuk.


Smygehuk, Sveriges sydligast punkt.


Smygehuk.


Ystad.


Köpenhamn.

En jätte trevlig helg!

Vi kom fram till Gävle/Sandviken vid ett tiden i fredags, hälsade först på min mormor och morfar, satt där och surrade  och fikade i deras trädgård där solen stekte och var 30 grader varmt! Härligt! Sen gjorde vi oss iordning och åkte ut till Forsbacka där Henke bor, tog några öl där innan vi åkte till Leif och Kristina på fest (Som vi träffade i Thailand för ett par månader sen) Det var jätte trevligt att träffa alla igen! Efter det vart det en sväng på krogen i lilla Sandviken.


Henke och Johan.


Jag och Kristina.


Igår var vi på ett ställe som heter strandbaden och solade och badade hela dagen, en lång jätte mysig strand med pub och uteservering. Vi åkte även dit på kvällen då det var afterbeach på puben med trubadur, skit nice!



Strandbaden.


Sol&bad.


Strandbaden by night.


Jag och Johan på Afterbeach.


Goa gubbar!




En sjukt trevlig helg i Gävle med massa skratt!
Nu åker vi mot nästa mål. RoadTrip med Sebbe och Amanda väntar!

Kryssningen.

Kryssningen var fantastisk! Det fanns verkligen allt att göra på den gigantiska båten! Altt ifrån casino, restauranger, barer, pooler, bubbelpooler, spelhallar, spa, ja, det mesta!


I tisdags var vi i Estland (Tallin) Gick på en mysig restaurang, strosade runt i staden, tog en öl på en uteservering, shoppade lite, (två nitarmband hittade jag)

Onsdagen kom vi till St.Petersburgh, åkte båt runt kanalerna i staden. Jätte mysigt!

Sen hade vi två dagar till havs. Kom tillbaka nu imorse.
Just nu sitter jag på en uteservering på ett café i sthlm. Ska snart åka vidare till Gävle där vi ska träffa massa bekanta.


Vision of the seas heter båten.


En utekväll på båten.


Tallin.


St.Petersburgh.


St.Petersburgh.

Bilder från pride.









Shopping&Grönalund.

Var på stan och shoppade några timmar igår, hittade ett par jeansshorts och en röd hårrosett på Beyond Retro. Sen åkte vi ut till Grönalund, det var sjukligt med folk där! Dels var det underbart väder sen var Lady Gaga där och spelade, så det drog ju folk! Hann tyvärr inte med så många karuseller, kö på ca 1 timme på allt! Nu om några timmar ska vi åka iväg på kryssningen.










Pride.

Pride! Paraden var underbar, det var allt ifrån nakna femenister till försvarsmakten, åh, jag älskade det! Gjorde ju en stor tabbe att glömma kameran hemma, men knäppte massa kort med Johans telefon så det blir bilder inom kort! Efter paraden satt vi oss på en mysig uteservering och drack irish coffé och njöt! Hemma i lägenheten senare skulle Candell göra sig en pirog, som han totalbrände, svart rök hela lägenheten, så man luktade kålbulle hela kvällen, trevligt! Det vart en riktigt trevlig utgång sen, kom hem vid 05:00.


Candells pirog!











Mot Sthlm!

Sthlm, pride, grönan, kryssning, Tallin, St.Petersburgh, Gävle, hem, Roadtrip!
Nu börjar äventyret, åker om ca en timme. Klev upp halv sex och duscha å greja på här hemma, så nu är jag startklar :) Skönt att kliva upp i tid så man inte behöver stressa iväg.
Datorn följer givetvis med, så följ gärna med ni också här i bloggen.



St. Petersburgh


Vi hörs från Sthlm mina vänner!
Ha en underbar dag!