Fredag den 13:e.


Hallå!
Kom ju på de att det är ju fredag den 13:e idag. Jag är inte ett dugg skrockfull. Men efter incidenten med skitkorven som min dag började med så kanske man ska vara på sin vakt.

Idag slutar jag jobba 22:00 igen. Samma imorn. Min enda lediga dag som alla kan räkna ut är alltså Söndag. Så för mig får den här helgen gärna svischa förbi. Jag vet inte med er?


Later!


Kommentarer
Postat av: thess

heej gull!!

jag har forsokt smsa dig ett apr ggr men vet inte om dt kommit fram?? blev overfallen och ranad i surfers innan jag flyttade till cairns och dom tog min mobil och allt sa jag har inte ditt nr kvar.. du kan ju skriva dt i min blogg sa godkanner jag inte kommentaren sa ingen annan ser den. jag har det jattebra har, hur roligt som helst har det varit detta aret att lara sig ett nytt yrke och jag alskar att bartendra. jobbar pa en jatte jatte stor nattklubb har i cairns nu. har the time of my life men det ar mycket slit.. forsoker tjana ihop pengar sa jag kan resa ostkusten en manad innan jag kommer hem. kommer hem nan gang i mitten av februari, tiden bara rusar ivag! skont att du har en blogg sa jag kan halla koll pa vad som hander och sker (: har varit jattedalig att uppdatera min men tankte forsoka borja igen lite smatt nu. vad gor du nu, pluggar? jobbar du fortfarande pa tandoori? var bor du? ar det din eller killens lilla vovve? skitsot (: saknar dig! puss o kram

2009-11-14 @ 08:06:31    URL: http://cbradshaw.blogg.se/

Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?