Söndag.


Godagens!
Har packat och städat hela morgonen. Jag vet inte hur många kassar och väskor jag har fyllt. Men bilen kommer att vara fullastad. Måste ju passa på nu när jag kan ta bilen upp att ta med så mycket som möjligt.
Nu ska jag och Ozzy åka ut till Skatan, vi har busat hela morgonen, jag tror han förstår att jag ska åka iväg snart igen för varje gång jag packar ner något i väskan så springer han dit och tar det och springer och gömmer det. Eller så vill han bara jävlas. Jag tror nog mest på det sistnämda. För det är ju så otroligt roligt att bli jagad och gömma saker. ♥
Nä mot Skatan.





Lördag.


Hallå!
Igårkväll när jag kom hem från Östersund så åkte jag och Johan och köpte mat och hyrde film. Hade myskväll hela kvällen. Gaash vad jag har saknat mina pojkar. Nu när man bara kommer att vara hemma på helgerna så kommer tiden att bara rusa iväg. Tur att jag kan åka upp på måndagmornar, då blir det iaf tre nätter i veckan hemma. Hög femma på den. Idag har vi varit på Ikea och handlat massa grejer som jag behöver till mitt rum. Det blev en klädstång, kuddar, överkast, filtar och ljus. Så nu kommer jag att få ett riktigt mysigt litet rum. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas montera upp klädstången på egen hand. Men det är en senare historia. I will tell.
Nu börjar alltså lördagskvällen komma krypandes. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske blir det en lördagkväll med inslag av mys och rödtjut. Eller så blir det nåt helt annat.



Leopardpjäser från Nelly.com
Jatack!

Freedag.


Gomorron!
Nu ska jag pallra mig iväg till skolan. Och såhär ser jag ut idag. Dagen till ära.





















































             Blusen är vintage
Sammetsleggings från Monki
                "Mormorkängor" vintage.

Get rooli´n!

Torsdag.


Gokväll!
Dagen har rullat på med hårtvättning och teori. Vi har fått ett "övningshuvud" som vi ska klippa på, min fick namnet Mariette. Jag tänte först ta Gunvor men det passade inte riktigt.!? 
Nu är jag nyäten, nyduschad och jävligt trött. Blir tidigt ikväll. Imorn efter skolan rullar jag mot sundsvall igen. 

Det fortsätter att vara ruskigt kallt här uppe. Men en liten dröm eller en önskan eller snarare en längtan är att snart få ta på sig nåt sånt här; t-shirt, jeansväst, långkjol och tygskor. Men snart så. Snart så köööööör vi!



                               
                                                                                 

Modekungen.se

Första skoldagen.


Godagens!
Nu har jag precis kommit hem efter min första "skoldag". Idag har vi inte gjort så mycket mer än att fikat och presenterat oss. Så vi var bara där nån timme idag, skönt med en mjukstart. Jag och tre tjejer till från klassen gick en sväng på stan och fikade efteråt. Sen följde en tjej Erika med hem hit en sväng, så vi har suttit och surrat en massa, vi har planerat att skaffa gymkort och börja träna på step in som är i samma lokal som skolan. Perfekt! Allt känns jätte bra med skolan, klassen och boendet. Det är verkligen en störtskön klass. Så det här året kommer nog bli hur skoj som helst!

33-


Gomorron!
Jag sitter redo för min första skoldag, är lite nervös men det ska bli skit kul. Gruvar mig dock en aning att gå dit, det är ca 1,5 km att gå och termometern ute visar nu 33- !! Alltså det är helt sjuk. Ge mig vår!
Jaja, nu är det som det är och jag får helt enkelt bylsa på mig ännu mer kläder idag. Tur att alla andra här uppe också ser ut som att dom ska ge sig ut i backen och inte gå till jobbet. Eller typ som michelingubbar..
Gaah. Jag vill ha klänning, jeansjacka och sandaler!!

Later.


Tisdagkväll.


Gokvällen!
28- är det här. Fyfaan! Det var bara att slänga på sig dubbla långkallsonger, dubbla tröjor och tjockjacka när jag travade bort för att handla förut. Nu har jag iaf ätit mackor med varm oboy och tagit mig en varm och skön dusch. Fick även med mig lite godis och Sofis mode. Så det ska jag göra nu. Äta godis och läsa Sofis mode alltså.





My little room.


Godagens!
Nu har jag kommit fram till Östersund och mitt lilla rum. Lägenheten är hur mysig som helst! Här kommer jag nog att trivas. Nu har jag packat upp allting och börjar känna mig hemma. Fattas bara lite schysta tavlor, nån spegel och lite små krams till rummet. Och en klädstång tänkte jag införskaffa. Får ta mig ut på Ikea nåt i helgen.
Nu tänkte jag gå och handla lite mat.
Tjingtjing!






Har en jätte härlig utsikt mot sjön, synd bara att det är så mycket snö på taket så
jag knappt ser ut..

Tisdag.


Hallå!
Jag har inte trillat av pinn, det har varit så mycket de senaste dagarna bara. Men nu är jag tillbaka och taggad till tusen. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, jag ska åka med han upp till Östersund idag. Börjar ju i skolan imorn. Imorn(!) Jösses vad tiden går fort.
Nä, nu ska jag packa ner det sista. Hörs när jag är framme i Östersund.

Later.



Bild
Jag tror inte att jag kommer haka på trenden med överdrivet med klockor
på armen. Men visst. Det är bra ballt!

Turkos.


När jag fick syn på dessa bilder vart jag bara tvungen att springa och köpa ett turkost nagellack. Så jäkla snyggt.
Det här är en del av MiuMius vårkollektion i australienska vouge. Jag älskar´t.






Fredag.


Moorning!
Idag mår jag bättre. Somnade vid halv 8 på soffan igår, vaknade tre timmar senare och gick in till sängen, somnade om som en stock och vaknade nu vid 10. Utvilad kan man säga.
Idag ska jag städa och dona och åka och handla. Ikväll kommer Eleni och Patrik hit på middag och spelkväll. Mysigt! Just nu sitter jag och spanar på långklänningar. Det är ett måste till sommaren. Skönt, avslappnat och vackert. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen.
Later.




Förkyld.


Hallå!
Det vart en kort visit på stan idag. Jag har gått och blivit rejält förkyld, så jag hann med det jag skulle göra sen åkte jag raka vägen hem. Nu har jag bosatt mig i soffan under en filt med en kopp te. Och här blir jag nog kvar idag. Och jösses vad kallt det har blivit igen. Inte okej.



Idag kör jag stenhårt på leopardtema.
Pälsen är vintage
Spetströja från Monki
Tröja Vila från Nelly.com
Sjal från Lindex
Tights från H&M
"Mormorkängor" Vintage

Torsdag.


Godagens!
Har precis varit ute på en promenad med Ozzy.
Nu ska jag svida om och fara ner på stan för att uträtta lite ärenden. Besöka banken och hämta ut lite papper åsådär. Tar nog en veva på stan också.
Men jag står och stirrar med tom blick in i min garderob. Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig.
Helst av allt skulle jag vilja gå ut såhär; Blommig klänning, sandaler, jeansjacka och solglasögon.
Men vädret tillåter inte. Tyvärr. Så jag får se vad jag lyckas rota fram.
Later.


       





Topshop.com
Modekungen.se

I got stripes.


Långrandigt skareva.
Hittade denna snygging idag. Second Hand. För 50 pix blev den min. Ganska överkomligt.
Nu ska vi dra ner på stan och käka indiskt.
Tjingtjing.




Onsdag.


Godagens!
Idag har jag farit runt och fixat och donat. Har kommit över ett rum i Östersund som jag ska hyra i väntan på att jag får lägenheten. Känns bra. Är lixom 1 vecka kvar innan jag börjar, så det var på tiden att få tag på ett tillfälligt boende. Ska dela en stor lägenhet mitt inne i stan med två andra tjejer i min ålder, kan säkert bli skit kul!




Idag har jag på mig;
Tröja Vila från Nelly.com
Transparent skjorta Vila från Nelly.com
Leggings från BikBok
Klackar från Dinsko

Fettisdag med inspiration.


Det är ju inte bara en vanlig sketen tisdag idag. Det är ju fettisdag. Hallå Eleni.!? Missade vi det i planeringen eller? Vi ska lixom gå och träna. När vi borde sitta hemma och bara trycka i oss semlor.
Fast å andra sidan så är jag inte så förtjust i semlor.




Bild.

Kolla in pjäserna. ♥

Tisdag.


Godagens!
Var en sväng ute på Birsta igår med Emelie, köpte lite böcker och smink.
Idag då.. Äre Tisdag ja.. Jag har städat läggan för det har varit massa karlar här på morgonqvisten. De bytte våran ytterdörr. En jätte fin skinande snygg dörr. Nä. Den är bajsbrun och ganska ful men fyller tydligen en aning fler funktioner än våran förra dörr. Så det har varit damm och sågspån i hela lägenheten. Men nu är det rent och fint igen. Tycker de kan städa efter sig! Jag menar slita upp en 06:30 med massa borrande och skramlande sen bara lämna skiten. Det är din skit tänker vell dom, och jag städar så gärna.
Nä men slutpladdrat om det. Idag ska jag göra några ärenden sen i eftermiddag ska jag träna med Eleni.

Later.

Måndag.


Hej efter helgen och dålig uppdatering!
Hoppas ni hade en underbar alla♥nsdag. Själv så skottade jag tak. Jo, vi var ute och åt middag också, jag, Johan och la familia. Mysigt. Jag smällde i mig lax med saffransås och pressad potatis. Mycket gott. Efter det så åkte vi och hyrde film och köpte 1,3 kg lösgodis. Ozzys vikt i godis med andra ord. Det finns godis kvar.. För den som är sugen. Nä. Nu ska jag klä på mig och gå ut på en promenad med Ozzy.

Later.

I wish..


Dagens önskeoutfit.


                                                    

                                                                     

                                                                     


Magtröjan, skorna, hatten och örhängena är från Topshop.com
Shortsen och ryggsäcken är från Monki


Fredag.


Gomorron!
Vilket härligt väder!
Jag har precis ätit frukost och klätt på mig. Tänkte ta med mig Ozzy på en långpromenad. Men först lite papperskludd och telefonrigningar. Och hurni! Jag fick mina kläder från Nelly.com igår. Och jag beställde det i förrgår. Snacka om snabb leverans! Hallelujah!

Later.

Summertime.


Jag fortsätter att drömma mig bort till sol och plusgrader.
Det här skulle jag mer än gärna vilja springa runt i idag.


                                                       


                                                         



Allt är från Modekungen.se

Peace


Jag vet inte vad som har hänt med mig och peacetecken.
Men tydligen har jag gått och förälskat mig.






Armbandet kommer från chique.se

Topshop.


Fyrtal i skjortor från Topshop.com


       ¨




Min favorit är den här naturvita med fransar. Hur snygg?

Nelly


Hemklickat från Nelly.com




Onsdag.


Moorning!
Det var omöjligt att komma in på blogg.se för mig igår. Irriterande. Jag som hade så mycket på hjärtat.
Hur som haver igår var jag och Ozzy hemma hos Emelie och Lego och busade. Vi åt thekakor och drack varm choklad. Så jäkla gott. Så jäkla mysigt. Nu har jag båda charmtrollen hemma här medans Emelie uträttar ärenden.

Later.




Måndag.


Hallå på en måndag!
Har precis slirat innanför dörren, döhungrig! Min kock är på hockey ikväll. Typiskt. Får se om jag lyckas sno ihop nåt. Annars brukar ju fil och flingor funka bra. Eller nåt. Ozzy luktar diesel. Han har varit med Johan på jobbet idag. Då luktar man tydligen diesel. Så det blir till att bada för Osbourne även denna kväll. Det är ett jävla badande.




Idag har jag på mig;
Pälsen är Vintage
Tröja Adidas
Rollingstones t-shirt från bubbleroom.se
Leggings från Monki
Skor Converse



Söndag.


Gokväll!
Idag har vi varit ute i Skatan, ätit gott och tagit en promenad. Mysigt.
Ozzy har fått gått flera längre svängar idag så nu ligger han på soffan helt slut och snarkar. ♥
Ikväll blire såklart en annan del av köping, film, och mys.




Lördag.


Hej på en härlig dag!
Jag har precis varit ute och gått en timma med Ozzy, riktigt härligt väder, sol och lagomt kallt.
Nu ska jag alldeles strax åka på kondis och köpa med mig nåt gott till Emelie, det är nämligen fika och skitsnack hos världens bästa Jansson som står på schemat idag. Alldeles förtjusande trevligt.

Later.

Torsdagkväll.


Hejsan hej!
Är precis nyduschad efter en squash duell med Johan, jag börjar bli en riktig fena på det där. Eller ja.. Jag kämpar på iaf. Sitter och myser i min gosiga morgonrock i soffan med Ozzy nu och funderar på vad jag ska äta till middag. Jag tror det blir en fet kebab pizza från pizzerian, är så himla sugen på de. Sen lär det nog ramla in endel karlar hit som ska kolla på hockey. Ja typ så kommer min kväll alltså att se ut; Hockey, grabbar och pizza. Ganska bra torsdagkväll när jag tänker efter.

Snow


Godagens!
Gud vad snö, upptäckte jag och Ozzy när vi skulle gå ut imorse, det gick nästan upp till huvudet på Ozzy. Så jag fick skotta ut en fyrkant utanför dörren så han kan gå och kissa. Alltså allvarligt, räcker det inte snart?
Jaja. Nu ska jag skicka iväg lite papper och ringa några tråkiga men behövliga samtal.
Under tiden kan ju ni förtjusas över dessa klossar från Topshop





Onsdag.


Gokväll på en Onsdag!
Idag har jag och Ozzy hälsat på en gammal barndomsvän till mig, Anna. Vi pladdrade en massa, drack kaffe och hade det trevligt. Riktigt kul att träffas igen och prata om massa gamla minnen, högstadietiden och vart alla egentligen tog vägen och gör idag. Vissa glömmer man. Andra kommer man ihåg.
Hur som haver så har det varit en fin dag. Nu ska jag, Johan och Tobias åka och hyra en film.

Ha en underbar kväll!




Bild.

Minimarket Stockholm fashion week.

Kan inte säga annat än; Jävlar vad ballt!
Hur snygg är inte klänninngen egentligen.!?

Våga visa magen.



        


Jag älskar magtröjor. Och det verkar bli en stor hit i vår/sommar. Själv så tjuvstartade jag redan förra sommaren. Är ju så jäkla snyggt till högmidjade byxor eller shorts. Mjau!


Topshop.com

Djuriskt.


    Önskeoutfit.

  

                                     

                                                  



Åh, vad jag längtar efter bara ben.

                                                 

Tisdag.


Gokväll!
Idag har jag tränat. Det var inte igår. Om man säger så. Har inte tagit mig för riktigt. Men idag small det till och jag drog ner på ego och sprang några km. Sen efter det åkte jag och Johan och spelade squash, det var första gången för mig men jädrar anåda vad skoj det var! Det måste göras fler gånger. Nu sitter jag som en säck pärer i soffan med en kopp te och känner hur träningsvärken kommer krypandes. Härligt! Jag älskar ju att träna, men det har lixom dött av lite här på sistone, men efter idag känner jag verkligen att jag är på G igen. Back in business så att säga.
Nu ska vi kika på en film och mysa ner oss i soffan, jag och mina pojkar ♥



Moss.


Gokväll!
Här har det varit fullt hus ikväll. Vi har spelat kort, ätit och haft trevligt.
Den här bilden kan jag verkligen stirra sig blind på. Så jäkla vacker.





1 feb.


Hallå!
Sorry för dålig update. Ska skärpa mig. Säg åt mig. Skäll på mig.
Idag har jag städat och tvättat hela dagen lång. Så nu tänkte jag ta en lång dusch med hårinpackning, sen ta en ansiktsmask och måla naglarna. Härligt. Sen ska ja springa bort till Ica och hämta ut mina nya converse ♥
Förresten. Det är 1 feb idag. Våren börjar närma sig!