Våffelsmet.


Godagens!
Vaknade idag av att Ozzy skällde, skällde och skällde. Han har nämligen börjat suttit på soffkanten så han kan se ut genom fönstret, han brukar sitta där och spana in hundar, men nu rasade det snö från taket som han vart heelt galen på. Jösses. Ozzy badada även igår. Det är en annan historia jag ska berätta; jag gjorde våfflor till middag igår, och när jag stod där och gräddade och fixade så spillde jag ganska mycket smet, och naturligtvis som alltid står Ozzy tätt bredvid en, och får all denna smet mitt i huvudet. Fick ta bort det värsta med papper, men allt stelnade ju så.. Ja ni förstår ju själva.. Det fick bli ett rejält bad helt enkelt. Bada går jätte bra, tror faktiskt han tycker om det. Men när man är klar blir han helt galen. springer runt, gör likt kullerbytter, gör konstiga ljud, och lixom sprätter omkring. Ganska lustigt att skåda. Men nu är allt frid och fröjd igen. Smeten är borta och Ozzy är som vanligt igen.
Nu ska jag göra mig iordning sen åka och jobba.










Torsdag.


Hallå såhär på en jävligt vit torsdag!
Gud vad jag uppskattar fyrhjulsdriften dessa dagar. Det vill jag ha sagt. Vet inte  hur många bilar jag har kört förbi idag som bara står och slirar och inte kommer lös. Stackars jävlar.
Var ute med Ozzy nyss, han hoppade in i en snövall och försvann, jag fick gräva fram han. Sen ville han inte vara ute mer. Så varje gång jag går ut till hallen nu så springer han och gömmer sig. Skräckslagen på tanken om att han kanske måste gå ut. Lillstackarn. ♥



Wang.


Oj!
Jag dog lite när jag fick syn på dessa.




Bild.

Alexander Wang S/S 10

Tired.


Gokväll!
Gud vad jag känner mig hängig, har ont i huvudet och känner mig seg och trött. Tänkte iaf sprnga iväg på ica och köpa nåt gott, sen bädda ner mig i soffan framför teven. Bästa medecinen. Johan är på hockey ikväll så det blir jag och Ozzy som får mysa själva. Nä. Nu ska jag springa iväg, chokladen på hylla tre lockar.

Tjyss!

Tisdag.


Godagens!
Jag har precis kommit in från en promenad med Ozzy, nu ligger han och sover på mitt huvud. Japp, på mitt huvud. Inga konstigheter. Det var full fart här igår, Ozzy och Emelies hund Lego for runt här som två åskmoln. 
Nu ska jag göra mig iordning för dagens ärenden.
Tjingtjing!



Måndag.



Hallå!
Nu ska jag åka och uträtta några ärenden. Sen ska jag och Ozzy åka till Emelie och Lego och busa lite.
Later.




Idag har jag på mig;
Skorta vintage
Linne vintage
Jeans Cheap Monday
Skor Vintage

Söndagssvammel.


Goafton på söndagskvällen!
Om två timmar ska jag, Ozzy och den blodröda volvon dundra hemöver. Då slutar vi för dagen. Då byter vi kommun. Jag byter jobbets soffa mot min soffa. Jag byter jobbets teve mot min teve. Jag har ett slitsamt abete som ni hör. Som ni läser. Nog om det. Jag hade förväntat mig en morgondag med absolut inget att göra. Sen small det till jävlarannama och jag har tusen grejer som jag måste fixa. Bah sådär. Så kan det gå.
Så nu vill jag alltså hem till min teve och till min soffa så jag kan gå och lägga mig och vakna i tid så jag hinner med dom här tusen grejerna som egentligen är kanske fem grejer men det är fem grejer som kommer att ta lite tid så det blir ett heldagsprojekt. Och Gud vad jag pladdrar. Ni får ursäkta. Nu är det blåsningen på teve. Se det. Istället för att läsa detta trams. Eller eventuellt titta på Georgia här nedan.





Jagger.

Sail away with me honey.


Godagens!
Nu sitter jag på jobbet, har ett härligt 13 timmars pass idag. Underbart. Sitter och kollar på lägenheter i Östersund, verkar vara ett dött lopp. Finns inget alls som lockar. Lite smått panik får man ju när det bara är exakt 1 månad kvar tills jag börjar skolan. Men det löser sig nog. Förhoppningsvis. Vad gör jag annars lixom? Hur som haver. Nu har jag snart lunch, tänkte åka hem och pussas lite. Och köpa thaimat. Fuck vad sugen jag är på det. Hujedamig.
Och hurni, Topshop mina vänner. Topshop. Jag bara älskar den här "seglarblusen". Hur snygg? Ett par uppvikta chinos till denna och vita tygskor vill jag gå runt i nu. Nu. Nu.





Topshop.com

Fredag.


Hallå!
Idag har jag bara varit. Vi drog ut till Johans mor & far och bubblade och fikade förut. Nu har jag precis duschat och ska göra mig iordning. Ikväll blire snabba cash på bio. Hoppas att den är lika bra som boken, den var ju fantastisk!
Från det ena till det andra så har jag hittat de perfekta leopardpjäserna från vagabond. De kommer ut i butik i slutet av mars och finns även i svart och vitt. Mjau!






Hemma.


Gokväll!
Nu är jag hemma. Så skönt. Jag har aldrig sett Ozzy så glad nångång som när jag klev innanför dörren. Han vart nästan hysterisk. Ett bättre välkommande kan man inte få. Johan har precis lagat en god middag som vi har ätit. Nu blire massa slöande framför teven.
Och jo. En sak till. Jag kom in på skolan. Jag är lycklig.




Dag 3.


Hallå!
Phu.. Vilken lång dag det har varit. Jag har pysslat med ungefär samma saker som jag gjorde igår. Inga förändringar. Inga nyheter. Åt på det där kebabhaket idag också. Jag bad om att få såsen på sidan. Det var gott, god kebab, kunde lixom inte känna smaken sist då den var dränkt i diverse såser. Hur som haver så har det varit en bra dag. Lång fast bra. Med lite tur så kanske jag kommer hem imorn. Det skulle vara toppen. Jag saknar den stora och den lilla där hemma så in i bomben. Det känns sisådär att sitta på en säng som inte är min säng, en tillfällig säng på ett tillfälligt hotellrum i en tillfällig stad. Ja. Nu vill jag faktiskt hem. Jag tror jag håller på att få lappsjuka. Eller nåt.

Tjyss!

Dag 2.


Gokväll!
Jag säger bara det; Vilken dag!
Började dagen med att jag fick mitt hår klippt, litegrann bara ute i topparna. Efter det fick jag mitt hår slingat, så det är an aning ljusare nu. Sen har jag varit med på lektioner, skojat, skrattat, och lärt känna störtsköna tjejer. Köpt en köttfärspaj som var stenhård på Ok, fick gå tillbaka och reklamera den och kom ut igen med en korv med mos. Ett raggarmål som det kallas. En tant vart klippt i örat idag. Men det gick ganska bra. Mina tår blöder. När jag slutade för dagen köpte jag godis på tågstation. Sen var jag tillbaka på mitt hotellrum. Vad hände då? Jo, då ringde min kära pappa och sa att han också befann sig i Östersund. Så han hämtade upp mig och vi åkte och åt middag. Mysigt! Jag glömde min telefonladdare hemma i Sundsvall. Inte okej. Men personalen hade en i receptionen som en estländare hade glömt. Jag älskar hotell Jämtlandia. Jag älskar Estland. Nu har jag precis snubblat innanför dörren, ska lägga mig och titta på lite teve och äta det där godiset jag köpte på tågstation.





Tisdagmorgon.


Gomorron!
Nu ska jag gå och äta frukost. Jag är inte van att kliva upp dessa tider. Usch vad trött jag är. Tur att jag promenerar bort till nfi, så jag förhoppningsvis piggnar till.
Later.



                               Idag har jag på mig;
                                Sjal från Lindex
                               Tröja från Monki
                                 T-shirt från Bubbleroom.se
                                 Leggings från Monki
                                   Klackar från Dinsko 

New York.


Hemklickat.





Jag är Skittrött med stort S. Det blir en tidig kväll ikväll.
Godnatt.
Puss till Kubikenborg!

Dag 1.


Hallå och gokväll på en måndag!
Dag ett på frisörinstitutet är avklarad. Här kommer en rapport om min dag;
Jag har så satans ont i fötterna, jag har stått och gått i nio timmar. Jag bytte skor tre gånger.
Tur att jag tog med mig tre par. Hög femma till mig.
Jag kan inte säga att jag har lärt mig nåt på de här nio timmarna, jo att man får ont i fötterna av att stå i nio timmar.. Skämt åsido. Det var ganska intressant att se skolan och hur det arbetade där.
Jag har ätit sås med kebab idag. Sant. Han på kebabhallen hällde på så idiotiskt med sås så allt vart som en ända gegga. Inte okej.
Det luktar brandrök i stan. Lindex brann inatt. Jag hörde brandbilarna.
Alla affärer stänger tidigt. Imorse märkte jag att jag hade fått böter. Nu står bilen på hotellets parkering. Där får den stå. 
Det var allt för mig för nu. Jag har det bra.
Tjyss!



Lägg en tanke på mina fötter.

08:17


Moorning!
Gudar vad trött jag är, klev upp kl sex. Nu har jag precis ätit frukost óch snart ska jag bege mig mot frisörinstitutet. Roligt och lite nervöst.
Tjingtjing! Hörs senare!




Såhär på första dagen har jag på mig;
Sjal från Lindex
Jeansväst från Monki
Spetströja från Lindex
Jenasshorts Levis är Vintage
tights från H&M
Pjäserna är vintage

My little room.


Gokvällen!
Nu är jag framme på hotellet i Östersund. Ett mysigt litet rum. Det gick fenomenalt att åka upp hit. Jag överlevde alltså. Och jag hann fram innan programet börjar. I en annan del av köping är det jag pladdrar om förstås, såklart, givetvis! Viktigt. Det får man ju bara inte missa. Hur som haver. Undra om jag kommer kunna sova inatt.!? Jag är faktiskt lite nervös inför imorgon.
Nä, nu börjar the program. Stör ej.






Östersund nästa.


Gomorron folk!
Nu är jag startklar för Östersund. Har packat en rejäl resväska med alldeles för mycket i. Som vanligt.
Jag tänkte ta bilen upp i eftermiddag. Tänkte ta tåget först men eftersom jag har en monsterpackning och inte riktigt vet vart jag ska så blir det smidigast med bil och gps :)
Later.




Keith


Gokväll!
Jag har precis kommit hem efter en bowling och några glas röda. Trevligt!
Jag har helt totalt stirrat  mig blind på den här bilden på Keith Richards. Hur coolt?




Bild

Converse


Hallå!
Eftersom converseskorna tar slut innan man hinner blinka i butikerna så får man helt enkelt ta till andra knep. På Tradera hittade jag dessa, helt nya i orginalförpackning. Och för halva ordinarie priset dessutom. Ha! Bah sådär.




Fredagkväll.


Gokvällen!
Min fredagkväll är lugn och mysig. Den består av ostkrokar, godis, lets dance och film.
Lite nya tillskott i garderoben; Tischa från bubbleroom.se och leggings från Monki.





Fredag.



Godagens!

Jag rivstartar denna dag med att säga att jag är riktigt less på all rea nu som är kvar i affärerna. Bort med allt och ta in massa nytt.
Men jag hittade iaf dessa byxor från Monki på rea för några dagar sen. För två hundralappar blev de mina. Jag är nöjd.


Från det ena till det andra så bokade jag hotell igår, i Östersund. Ska vara där Sönd-fred. För på månd 9:00 ska jag befinna mig på Nordiska frisörinstitutet.
Det ser jag fram imot.


Och från det andra till det tredje så ska jag klä på mig varma kläder nu och bege mig ut på en promenad med Ozzy.













































Later.

Wang copy.


Jag är ute efter en lite större väska, men inte för stor. Sådär lagom.
Och lite efter alla andra så har jag fått smak på Alexander Wang´s väska.


                                                                        Alexander Wang.



Dock lite saftig prislapp, så jag tänkte beställa en copy från chicy.se
Ser nästan identiska ut.


Copy.



Todays.


Nu ska jag iväg på en secondhand runda.
Köpte nya cheap Monday jeans igår. Sitter som en smäck. Behövde ett par svarta jeans i garderoben. Hittade massa annat fint också men det får ni se senare.
Tjingtjing. Later.





Guns n Roses t-shirt från Carlings
Jeans Cheap Monday
Handsmycke från Bracy.se
Nitarmband från Lindex
Klackar från Dinsko

Onsdagkväll.


Gokväll på en onsdag!
Vi har precis slirat innanför dörren. Har varit och kollat på hockey. Kallt och ganska tråkigt.
Ozzy den lyckosten fick ligga i min päls och mysa. Själv så höll jag på att frysa arslet av mig. Han förstår inte hur bra han har det.. Nu ska jag tina upp.
Tjyss!



Vår 2010


Mönstrade byxor, slappa byxor, skinn, lååånga klänningar, pastell, kavaj, höga shorts, randigt, Jeansjeansjeans, kilklack, metallic, transparent.

En del av vårens koder. Jag kommer välja.. Typ allt. Ge mig vår.





Sommar.


Sommar, sommar, sommar!
Nu vill jag ha sommar. Jag håller på att kika runt på massa kläder på internet, det där skulle vara fint till sommaren, den där skulle vara fin till bruna ben, de där skulle passa perfekt till stranden. Ungefär så går mina tankar. Mina tankar går mot sommaren. Innan nyår hade jag inte samma känsla. Jag lixom accepterade vintern. Men nu när det nya året sparkade igång så går jag här och bara väntar och längtar efter sommaren. Tänk att få springa runt i sandaler, tänk att få äta mjukglass i den blommiga, tänk att få bli brun, tänk att få sitta på en uteservering mitt i natta med en kall, tänk att få sådär fint solblekt hår. Hur underbart? Det är Januari nu.





Måndag.


Godagens!
Jag och Ozzy har precis varit ute på en lång promenad. Riktigt skönt ute nu när det har blivit lite varmare. Städat bilen har jag också donat med idag, har skjutsat för mycket grisar som skräpar ner hej vilt. Men nu är den ren och fräsch! Tydligen är det nåt snille som har ätit popcorn i bilen. POPCORN! Ja ni kan ju tänka er själva..
Hur som haver så så klickade jag hem denna tischa från bubbleroom alldeles nyss. Hur snygg?
Nu vill jag bara att det ska bli sommar! Tänk denna med slitna jeansshorts, leopardpjäser, ray bans och en slarvigt uppsatt knut. Mjau!






  

Söndag


Hallå på en söndag!
Idag har jag tillbringat min dag ute i Skatan, har ätit mammas mat och sovit. En riktig slappardag. Hämtade hem vårat lilla charmtroll också som har varit i Skatan över natten. Så nu är allt som det ska igen.
Nu till världens bästa teveprogram. I en annan del av köping.
Tjyss

Lördag.


Hallå!
Har precis slirat innanför dörren. Har varit och bowlat och käkat god middag med Johans släkt. Bowlingen.. Kammade man ju hem. Tjejdäng kallas de. Slakten i januari hörde jag nån som sa. Ha!
Hur som haver så har det varit en riktigt trevlig dag. Får se vad vi gör av kvällen.
Tjyss.



Tre strikar på rad!





Fredag.


Gokväll!
Har haft fullt upp idag. Emelie, Rasmus och Lego (Emelies charmtroll till hund) (Jag har också ifrågasatt namnet) (Men Rasmus hade drömt att.. Skit samma. Han heter Lego.) Hur som haver så kom dom hit på sen frukost. Mysigt! Ozzy och Lego for runt här som två virvelvindar. Jag tror dom gillade varann. Lite iaf. Sen efter att trion åkte hem så dundrade jag och Ozzy hem till Eleni för lite te och skitsnack. Sedan kom Patrik hem och vi bestämde oss för att åka hem till mig och Johan för middag och spela pamp på pardisön. Mycket trevligt.
Nu kastar jag in handuken för idag.
Godnatt.





Torsdag.


Hallå!
Tänkte sticka iväg en sväng till Birsta innan jobbet. Kanske bränna av några presentkort.
Tjyss!


                          


                                                           Idag har jag på mig;
                                                            Tjocktröja från H&M
                                                            Jeansväst från Monki
                                                                 Sjal från Lindex
                                                                Byxor från Monki
                                                          "Mormor kängor" Vintage

Torsdagsbestyr.


Godagens!
Jag har precis kommit in från en kort och iskall promenad. Ozzy var med de första tio meterna. Sen protesterade han och jag fick dra han så han åkte på tassarna genom kuben. Jag tog upp han, gick hem med han. Tog av han polotröjan. Den hjäplte inte. Denna kyla äter sig in i min lilla hund ändå. Finns det fjällräven för hundar måntro? Hur som haver så fick jag gå själv. Och mina kläder hjälpte inte heller. Jag håller mig inne tills det är dags att åka till jobbet. Inge mer vansinnes promenader. Det blir bara korta tresekunders utgångar för mig och Ozzy så han får pinka. Men det är han suverän på. Han lixom kissar i farten på väg ut för att så snabbt som möjligt får komma in igen.

Later.



Kvällen.


Gokväll!
Är precis hemkommen från mor och far. Där bjöds det på god middag, prat och skratt. Jag fick ett träd av mamma. Alltså inget riktigt träd. Utan ett sånt där smyckesträd. Verkligen behövligt då jag har alla mina smycken i topsburkar. Jag hade en gång en sån där porslinhand som man hängde smycken på. Men den förstörde Henke på ett fyllekalas men det är en annan historia. Nu har jag ett träd. Ett fint träd. Med fina smycken på.




Dakota.

Trettondagen.


Hallå såhär på röd dag!
Kl är 15:00 och jag sitter fortfarande i morgonrock. Det får man göra på röda dagar. Men jag ska strax svida om och bege mig ut till Skatan på middag. Förresten så vart jag helt in love i ett par toksnygga leopardpjäser från vagabond idag. Så nu vet ni det. Dom ska jag köpa.

Tjingtjing!



Tisdageftermiddag.


Godagens!
Nu har jag utrett dagens ärenden. Ozzy fick en stickad polotröja och ett grisöra. Han är mest glad för örat. Han älskar örat. Nån mer än jag som har hört att det ska bli 40- imorn? Det kan vell inte stämma? Eller? Tur att vi köpte en polotröja.. Klä på er folk! Nu ska jag och Johan åka och bubbla. Härligt!




Tisdag.



Hallå!
20- är det ute idag, jag och Ozzy håller på att frysa ihjäl varje gång vi stegar ut. Men nu har vi bosatt oss i soffan, han med ett tuggben och jag med Elsas Mode och en kopp kaffe. Lite mysigt sådär. Måste ta en utflykt mot Birsta för kloklippning och köp av hundmat, men det är ett senare projekt. Hundmaten är visserligen helt slut men han har fått skinka istället så det går absolut ingen nöd på min bortskämda lilla jycke.
Nä. Åter till boken.

Later.




Tillbaka till Måndagen..


Hallå!
Då har vardagen kommit igen. Idag är jag ledig och gör så lite så möjligt på så lång tid som möjligt. Ungefär. Har kollat på en och annan barnfilm, druckit kaffe, druckit lite mer kaffe, varit ute med Ozzy och druckit kaffe. Typ ungefär så. Jag slänger också ett getöga på våran gran då och då, helst skulle jag vilja slänga ett skynke över den. Den har nog tio barr kvar, resten ligger på golvet. Den är så ful. Men det är Johans jobb att slänga ut den, och jag hoppas det blir snart. Granjävel.

Later.

Hemma.


Hallå!
Jag har som sagt varit i Vemdalen och firat nyår, det är därför det har varit lite tomt här ett tag. Men nu är jag tillbaks. Har haft det jätte trevligt!