Lördag.


Hallilådär!
Casinot igår. Tvättstuga idag. Det ena roligare än de andra. Tvättsuga sen 8:30 imorse - nu är kl 16:45 - fortfarande inte klar. Johan hittade iaf ett par skrämda speedos längst ner i en låda som han har haft idag. Fula. Men har man inte tvättat på 2 mån så får man rota i vråna efter gammalt användbart nödläge tyg.
Det gick ju bra. Snart klar. Sen kan man ju göra nåt roligare av den här lördagen.

Peace.

Mulberry




Bild

      Jag älskar Mulberrys höst/vinter kollektion. Kul att leopardmönster hänger med ett tag till.
             Tummen uppåt!

Torsdag.


Hejsan!
Då är man hemma i Sundsvallet igen då. Vädret är absolut inget att skryta med. Grått och regn. Welcome to Miami. Tänkte kanske kila ner på stan och sola solarium. Sen blire nog en del pluggande idag. Fantastiska lediga torsdag. Hoppas på bokning av resa i helgen.

Later.

Tisdag.


Hej vänner!
Vilken dag! Har haft fullt upp sen kl 08:30 imorse tills nu.

Får lite ont i magen när jag tänker på att sommaren snart är slut. 
Men det kommer bli en förbaskat snygg höst.
Att gå på stan en småkylig dag i sköna boots och en virad halsduk när löven blir gula,  värma frusna fingrar inne på ett fik med kaffe och vänner. Det är faktiskt inte så dumt det heller.






Guess who's back. .


Hej mina tappra själar!
Jag har haft semester, slagit fel kod tre gånger till det mobila bredbandet och glömt kamerasladden i Östersund. Därav tre ursäkter till min extrema tystnad. Men nu är jag tillbaka med ny kod, kamerasladd och Östersund. Dock åker jag hem igen på onsdag för ännu en liten minisemester.
Såhär summerar jag iaf min semester;









Lata dagar..


Hejsan!
Fasen vad härligt det är med sommarlov!
Idag har jag hängt med Tessa, hon fick nya slingor i håret och det blev baota bra!
Nu blire en sen middag och film, och kanske ett glas vin. Det kallas semester. Det kallas Sommarlov. Det kallas alldeles underbart.


En lat sommardag outfit.


Glajjor Ray ban
Skjorta från Gina tricot
Linne och bikini från H&M
Skor från Wedins.

Uppd..


Men hej!
Kommer ni ihåg mig?
Jag var ju som sagt sjuk. Kom tillbaka till skolan och Östersund på onsdagen. På onsdagkväll kom mamma och pappa upp med släpvagn och flyttlass. Onsdagkväll och torsdagkväll gick till att packa ur och packa in. Sov första natten i den nya lägenheten på torsdagen. Också vare fredag igen och dags för att åka hem till Sundsvall mot ännu en vecka semester. På fredagkväll åkte vi ut till Skatan och åt middag på restaurangen där. Mysigt.
Igår åkte vi ut till borgasand och solade och badade, även denna kväll satt vi på skatans restaurang och drack rosé och åt rökta räkor, Kvällen fortsatte i Berga och Löran.
Och nu ska jag ut och göra denna dag. Senare.


Solen skiner och här ligger jag. .


Godmorgon!
Halstabletter och te till frukost, soppa till lunch och isglass till middag. Förkyld är bara förnamnet.
Det har hållit på sen i fredags och det blir bara värre och värre för varje dag. Extremt jobbigt att vara förkyld på sommaren vill jag påpeka. Den här veckan ska jag egentligen vara i Östersund och gå i skolan och börja flytta in i nya lägenheten. Men jag ligger hemma i soffan och hostar och snurvlar istället... Hua!


Oslagbar


Heeej!
Då kör vi ett bildrace igen då. Gårdagen var riktigt bra! Båtåkning, god mat, Kapten Morgan, coverband och öltält. Life is cool. Är en hes flicka idag.









Sommaaaar!


Hej på er!
Här kommer yttligare ett bildregn från gårdagen. Nu ska vi ut på havet! Skepp o hoj. Skål.





Gatufesten.


Hejsan!
Här kommer ett bildregn från igår. Vi tog båten in till Gatufesten, stannade till på Juniskärs café och käkade lunch, supermysigt! Sen var festen igång. Alles güt.
Nu gör vi den här dagen vänner. Get rolli´n!







Leoparder.


Hej vänner!
Idag åkte jag och Eleni till Sidsjön ock tänkte bättra på brännan lite, men tji fick vi. Solen ville inte dyka upp idag. Satt där iaf ett tag och surrade lite. Sen tog jag en sväng på stan istället.


Nya leoklossar.




                                                                                  Från Scorett.

Helgen.


Hejsan!
Nu är vi hemma igen. Har haft en supermysig helg!
I lördags åkte vi ut på Fjäderholmarna och drack lite vin och myste i den stekheta solen. Igår vart det såklart lite shopping, sen skulle vi egentligen dra oss hemöver igen men vädret sa något annat så vi stannade till på Öregrund över natten. Ett jätte mysigt ställe jag verkligen rekomenderar!






Kanonfredag.


Hejsan!
Har precis slirat innanför dörren. Hade en date med Tessa på stan, som jag inte har träffat på evigheter för hon är oftast på resande fot. Men idag lyckades vi klämma in en fika och lite shopping. En kanondag kort sagt.
Nu ska jag byta om och packa lite, ska ut till Skatan ikväll och grilla och åka båt.
Sen imorn styr vi mot Sthlm.



Dagens;
Hatt från Accent
Kavaj från H&M
Linne från H&M
Halsband från Indiska
Kuvertväska Second hand

Vilken härlig dag lalalala...


Här har vi det bra!
Har precis varit ute på en promenad med Ozzy, nu har jag svidit om till bikini och sitter ute på ballkongen och äter frukost och lapar sol! Underbart väder idag! ♥




                                                                        Bikinin är från H&M.