Mot Vemdalen.


Godagens!
Nu åker vi alldeles strax mot vemdalen. Väskan är packad med en salig blandning av glittrigt, paljetter, höga klackar och skidkläder. Längtar efter att få svischa ner för backarna med brädan, skrika mig hes på afterskin och dricka varm oboy med grädde uppe i backen. Underbart.

Då åker vi.



Tisdag?


Hej hej hallå gokväll!
Alltså dagarna bara svischar förbi. Imorn styr vi mot Vemdalen och ska fira nyår. Jag har inte hittat nån nyårsblåsa! Jag har inte ens letat. Det sa bara pang så var det dags att åka mot fjälls och nyårsfirning. Får se om jag kanske hinner hitta nåt imorn innan vi åker. Annars får jag helt enkelt hoppa i nåt old. Den lilla svarta brukar ju alltid funka.
Sover på saken.

Godnatt.


Back!


Hallå!
Saknat mig? Nej, jag har inte dött. Jag har firat Jul. Har inte haft tid med det här att sitta vid datorn. Men nu är jag back in business. Hoppas ni har haft en trevlig Jul. Det har jag. Har fått oförskämt fina julklappar, ätit massa god mat och bara varit. Har hunnit med en utgång också, på annandagen.
Här kommer lite bilder från min Jul.












Julafton.


Gomorron!
Nu har vi precis ätit en god frukost. Ska snart göra mig iordning och packa ner lite grejer. För sen åker vi ut till Skatan och firar Jul. Mysigt!






Ozzy har fått ett gigantiskt grisöra som han är heelt galen i.
Så han har det han gör i Jul!

The evening.


Hallå!
Nu sitter jag med massa vänner, uppesittarkväll med bingolotto, äter godis, dricker alkoholhaltiga drycker och bara ha det så där mysigt. Som man ska ha dagen före dagen. Nu är jag också äntligen klar med alla, alla julklappar. Det var på tiden. Det känns bra. Allt känns bra. Jag mår bra. Som man ska göra såhär i juletider.

Njut gott folk!


The day before christmas.


Hallå!
Sitter på jobbet och trallar. Efter jobbet ska jag.. Ja vad tror ni? Handla julklappar. Eller rättare sagt en julklapp har jag kvar. Den svåraste. Den sparade jag till sist. Smart. Och i god tid sådär. Lär ju inte vara mycket folk alls. Nä. Nu ska jag inte hänga läpp över det. Jag kommer säkert hitta nåt.
Det är Julafton imorn gott folk! Helt Bananas. Gud så förbannat jävla mysigt! Släng er i väggen jehovas här ska det ätas skinka!

Later.

DanFöreDanFöreDan.


Gokväll!
Är precis hemkommen från Birsta.
Har handlat de sista julklapparna. Avslutade klappjakten med thaimat.
Nu ska vi se en film.
tjyss.



Dagens;
Jeansskjorta Vintage
Halsduk från Indiska
Tights från H&M
"Mormorkängor" Vintage

Tisdagmorgon.


Gomorron!
Åhå. Så kallt det är ute. Det är inte nådigt.
Jo, ni vet granen vi har. Som Johan envisades med att ha. Fast jag inte ville. Granen som började sitt liv i våran lägenhet alldeles för tidigt före Jul. Han har nämligen. Ja det är en han. Han har nämligen kastat in handuken. Den bara hänger och barrar. Jag tror att på självaste Julafton är det inte ett enda barr kvar på granan. Inget skämt. Den ser verkligen för jävlig ut.
Ha! Så går det. När man inte lyssnar på sin flickvän. Ha!
Granjävel.

Nä. Slutpladdrat. Nu måste jag göra mig i ordning för jobbet.



Bild.

Tänk att få kunna slänga på sig nåt sånt här!
Nänä. 20- dubbla långkallsonger här då.

Favorites





Monkiworld.com

Jag älskar vad jag ser.

Todays.


Hallå!
Är precis hemkommen från jobbet. Tänkte svida om nu och ta en promenad med Ozzy.
Later.




Pälsmössa från Lindex
Päls Vintage
Spetströja Vintage
"Ridbyxor" från Monki
"Mormorkängor" Vintage

Måndagmorgon.


Moorning!
Gud vad seg jag är efter helgens bravader. Och Gud vad snö det har kommit! Jag fick börja morgonen med att skotta fram bilen. Sen gick jag ut med Ozzy en sväng. Det gick sådär. Lillstackarn får ju pluffsa fram i djupsnö. Och snön fortsätter att ösa ner. För mig får det gärna vara bra nu.



Homesweethome.


Hallå!
Nu är vi på hemmaplan igen.
Här kommer ett bildregn från helgen.












Ute på böljorna.


Hallå!
Här är festen igång.
Vi höll på att missa båten igår. En minut efter att vi kom ombord åkte båten. Det kan man säga var på håret. Tur kan man säga att vi hade. Amatörernas glada Julafton som pappa skulle ha sagt. Men skit samma. Vi kom med, vi var med, vi är med. Nu är vi på väg tillbaka från Tallin. Det vart en sjuhelvetes fest igår. Ikväll blire Julbord.
Kommer bilder senare det går så idiotiskt segt såhär på öppna havet.

Tjyss!


Bye.


Moorning!
Nu ska vi alldeles strax fara ner mot sthlm. Båten går i eftermiddag vid fem.
Skål.




Idag har jag på mig;
Stickad tröja från BikBik
Sjal från Lindex
Strumpbyxor från H&M.



Packad.


Sådär!
Färdigpackat. Nu är jag startklar. Blev nog alldeles för mycket. Men jag kan ju faktiskt spilla nåt på mig. Då måste jag ju byta.. Sen kanske jag spiller igen. Och igen. Så alla dessa kläder som jag har tryckt ner i en alldeles för liten väska kan faktiskt komma till användning. Åtminstone inbillar jag mig det.
Datorn följer givetvis också med. Den lilla svarta också. Ett måste.

Läggdags.


Handsmycke.


Gokvällen!
Har precis slirat innanför dörren. Arbetsveckan är förbi,över och slut. Jag klagar inte. Nu ikväll ska jag packa. För imorn drar vi ju iväg på kryssning. Från fredag till söndag. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Förmodligen kommer jag ta med mig alldeles för mycket. Som vanligt.
Hur som haver. Jag fick mitt handsmycke som jag beställde från Bracy.se idag. God i love it. En ny trogen vän. Ba sådär. Nä. Sluttramsat. Nu måste jag packa.

Later.




Peace


Hallå!
Äntligen börjar jag se ett slut. Handlade ett par julklappar idag. Så nu är jag nästan klar. Ha! Underbart.
Ja, jag hittade nåra gobitar åt mig själv också. Såklart. Ett halsband och ett armband. Det var lixom kärlek direkt. Så vad gör man? Jo, man köper.






Tror att det här armbandet kommer bli finfint bredvid mina nitarmband. Och halsbandet ska hänga och slänga bland en salig blandning av olika halsband. Jag gillar't!


Nu ska jag snart åka och jobba igen.
Hörs ikväll mina fina!

Torsdagmorgon.


Moorning!
Nu ska jag strax bege mig ut i alla dessa minusgrader.
Blir först jobb några timmar sen ska jag ut på klappjakt.






                                                               Idag har jag på mig;
                                                                      Päls Vintage
                                                                Jeansskjorta Vintage
                                                             Halsband Vintage/Lindex
                                                             "Mormorkängor" Vintage


Klä på er folk!

Klappjakten fortsätter.


Gokväll!
Nu ska jag hoppa ner i bingen. Imorn tänkte jag ge mig ut på julklappsjakt igen. Denna ständiga jakt. Jakt efter det bästa till dom bästa. Känns som det har varit en lång jakt med extremt lite resultat. Så jakten fortsätter. Hoppas jag finner ett slut. Ett lyckligt slut. Med massa härliga klappar. Lycka till Isabel.

God natt.

Onsdag.


Sådäraja..
Då var man klar med allt stök och bök som har hört denna dag till. Farit till höger och vänster. Uppåt och neråt. Letat pass förgäves. Det låg hos mamma och pappa i Skatan. Ska nämligen tämligen åka till Tallin på fred. På kryssning med massa goa vänner. Dricka julbord och ha det förbannat skoj. Då behöver jag ju passet.




Bild
Och ja. Jag ska också lägga vantarna på dessa mäktiga pjäser.

Rosett.





My new friend.

Home.


Gokväll!
Nu är jag hemma igen efter en hel eftermiddag/kväll på Birsta. Hittade lite julklappar, ansiktskräm och en hårsnodd med en gigantisk rosett på. Alldeles förträffligt tjusig var den.


                The  Details.

Todays

 



Jacka: Vintage
T-shirt: Acne
Halsband: Lindex
Leggings: American Apperal
Heels: Dinsko


Jag älskar att missmatcha zebra och leopard mönster.
Sådeså.

Vinterland.


Har precis kommit innanför dörren. Åh, vad mycket snö det har kommit! Jag och Ozzy har varit ute och busat i snön. Ozzy sprang iväg med världens fart sen sa de poff och ingen hund syntes mer. Hela han vart täckt i snö. Gud vad han frös lillstackarn. Och jag skrattade. Vilken jävel till matte man är.
Snart ska jag svida om och hämta upp the beautiful greek. Vi ska åka ut till Birsta och handla julklappar.
Eleni alltså.




Tisdagmorgon.


Moorning!
Vaknade även idag av att Ozzy skällde för att det kom ett paket i brevinkastet. Så han drog ju iväg ut till hallen för att kolla så det inte var nån fara! Kom sedan tillbaka till sängen med ett litet paket i munnen. Snacka om budbärare. Bah sådär. Direkt till sängen. Perfekt! Det låg två ringar som jag har betällt i paketet. Så fina!
Nu ska jag laga till mig lite frukost innan det är dags att brassa iväg till jobbet.

Later.

Måndagskvällen.


Köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt blev det till middag idag. Jösses vad gott. De är bättre än ostron och champagne de. Så släng dig i väggen Lara! Ha!
Hur som haver så ska jag ta en liten rask promenad med Ozzy nu, innan Ullared börjar. Ja, jag vet. Jag har dömt ut det där programmet och sagt att jag aldrig mer ska titta. Men jag vet inte vad det är. Jag måste se. Lite som med Bonde söker fru. Men det kollar jag mest på för att få se Roger. Ja, precis han. Han som pratar som att han läser ur en bok, han som bor med mamma och pappa, han som är orange. Ja, jo, han. Han tycker jag det är väldigt skoj att titta på. Lyssna på. Skåda.

 

Lara.


Jag läste precis fina Lara Stones önskelista i Jul. Den var inte så lång. Men dyr. Jävligt dyr. Bla önskade hon sig ett privat jet, sviten på Eurodisney hotell och en motorcykel från Chanel. Mm, där ligger ju min i lä.
Nu ska jag laga köttbullar och makaroner. Jag undrar vad Lara äter såhär på en sketen måndag.. Hummer? Ostron och champagne? Pyttsan!



Lara.

Inspiration.




Bild.


Jag är så galet sugen på dessa leopardpjäser från Topshop. Men jag vet inte. Får känna på det ett tag till.

Kloklippning.


Hallå!
Är precis hemkommen från jobbet. Ska strax åka iväg igen, på galenskaper. Eller ja. Jag och Ozzy ska åka iväg på arken zoo och köpa hundmat och klippa klorna. Det tycker Ozzy är galenskap. Men det är sånt som måste göras, men det förstår ju inte min lilla parvel. Eller så tycker han att det är kul att vara allmänt jävlig när man ska till att klippa klor. Jag vet inte? Hur som haver så ska vi fara nu. För mat, det tycker han ju om iaf!

Later!




Det växer.


Det gror i soffan. Det växer strumpor. Frodas och växer. Mer och mer. Mest svarta intersportstrumpor. Märkligt. Jag plockar upp flera par i veckan. Johan tar ALLTID av sig strumporna i soffan. Trams! Ibland är hela soffan full i strumpor. Jag ser detta som ett problem. Inte Johan. Vi har en annan suport också. Han gillar också att komma springandes med strumpor. Hur ska jag få bukt på detta?


Julmarknad.


Gokväll mina kära!
Vi har precis snubblat innanför dörren hemma. Har ju som sagt varit på Julmarknad ute i Skatan, riktigt mysigt! Sen bjöds det på god mat hemma hos mamma och pappa. Och det snöade dagen till ära. Hörde att det skulle snöa hela veckan, man kan ju hoppas. Jag vill hellre ha några minusgrader och snö än plusgrader och regn. Men vem fan vill inte det?





Söndag.


Moorning!
Började dagen med en promenad med Ozzy. Vi gick till Ica och handlade god frukost. Luciadagen till ära.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen för sen väntar Julmarknad ute i Skatan. Mysigt!


Later.





Georgia.

Lördag.


Gokväll!
Vi åkte ut till Johans föräldrar och bubblade idag. Härligt!
Sen åkte vi och köpte pizza och bänkade oss frmför teven.
Jotack väldigt fin lördag såhär långt. Nu är Skogge och Candy här, få se vad vi hittar på.






Promenad.


Moorning!
Har precis tagit en långpromenad med Ozzy. Eller ja. Långpromenad går ju att definiera. En långpromednad för Ozzy. En relativt kort promenad för mig. Ozzy tar ungefär fyra steg när jag tar ett. alltså om jag tar 100 steg så har han tagit  400 steg. Så om vi går en promenad på ca 1 km så tar han över 4000 steg. Det är en jävla massa steg! Lillstackarn. Jag förstår att han är trött nu. Dom där småbenen får kämpa dom. Men han trampar på. Det gör han!
Nu ska jag dricka kaffe.

Later.

The final countdown.


Gokväll!
Gårdagens fest är bortstädad.
Efter allt donande åkte vi ut till Löran och käkade Julbord. Gud i himlen vad gott det var med julmat.
Såhär mätt har jag förmodligen aldrig varit.
Nu inväntas the final av Idol.

Later.

Who?


Gomorron!
VEM la paketet under min kudde? undrar jag.
Jaja hur som haver. Jag vaknade imorse av att det damp ner ett paket på hallgolvet. Eller jag vaknade av att Ozzy skällde när det damp ner ett paket på hallgolvet. Det var inte själva dimpandet jag vaknade av alltså. Hur som helst så var det mina zebraleggings jag beställde från American Apperal. Dom var perfekt! Jag är helnöjd.

Later.

Kalaset.


Gokväll!
Tur att jag städade så vi kan stöka till det igen. Det ser ut som ett krigsfält här nu.
Jag får städa igen imorn. Men det vare värt. Har varit ett jätte trevligt kalas med mycket folk. Och mycket tårta.










Torsdag.


Godagens!
Är precis hemkommen från jobbet. Nu ska jag städa och dona innan det kommer massa gäster hit. Det är ju 25 års kalas här idag.
Ozzy har äntligen fått sin söta lilla väst i rätt storlek. Den låg och väntade i hallen nu när jag kom hem.
Se så söt han blev i den!






Later guys later.

Onsdagkväll.


Ansiktsmask och bullar med mjölk. Vilket härligt avslut på denna dag.

Godnatt.





Födelsedagspresent.


Idag har jag äntligen köpt Johans födelsedagspresent. Ute i sista sekunden som vanligt. (Han fyller år imorn) Men nu är det gjort. Känns som en sten har lättat från bröstet. Kanske inte riktigt så. Men det känns bra. Känns skönt. Förbannat skönt.
Nu ska vi baka bullar.

Later.

Nu Jävlar!


Gomorron!
06:00 klev jag upp och tvättade. När jag väl hade pallrat mig ner till tvättstugan så var det nån Jävel som hade snott min tvättid. Ja, skratta ni. Men tvätten var klar. Så jag fick alltså börja med att plocka ur maskiner med andras kläder i. Jag tänkte sätta upp en sån där berömd lapp som visade mitt vrede till detta beteende. En riktigt argsint lapp.




Kalaset.


Gokväll!
Ja, då var man hemma igen. Trött, mätt och belåten.
Kalaset var trevligt. Maten var god. Efterrätten var underbar. En suverän kväll med andra ord.








It dont matter if you´re black or white.

 


Nyinköpt.


Tisdag.


Hallå!
Ozzy har varit med mig hela dagen idag. På både skola och jobb. Så dagen har bara rusat iväg. Han är verkligen min lilla solstråle som förgyller varenda minut av dagen. Har precis kommit innanför dörren hemma. Skulle egentligen sluta halv sex men kunde gå lite tidigare. Också Ozzys förtjänst. Hög femma på den. Nu sitter vi och myser med tända ljus, lussebullar och Sunes Jul på teven. Vid sextiden börnar vi iväg till farmor på 75 års kalas.

Later.

Måndagkväll.


Gokväll!
Fanny har varit här ikväll. Vi har surrat, surrat, kollat på teve och surrat.
Mycket trevligt. Fanny somnade. Vaknade och somnade igen. Men det var trevligt ändå.
Imorn ska jag upp i ottan. Känns sådär. Så med det sagt säger jag god natt.



Fikadags.


Hallå!
Jag försäkrade Ozzy idag. Från klorna upp till öronen. Ungefär.
Nu ska jag åka och fika med en vän.

Later.



Idag har jag på mig;
Päls Vintage
Spetströja från Lindex
Kuvertväska Vintage
"Ridbyxor" från Monki
Mormorkängor Vintage.



Details.


Godagens!
Idag köpte jag det här läckra halsbandet från Lindex.
För ynka hundralappen. Jag är nöjd.








Kors i taket

Lappar.




 Varför hänger det inte såhär roliga lappar i mitt trapphus.!!?

argalappen.se

Luftslottet som sprängdes.


Gokväll!
Har precis slitar innanför dörren. Har varit på bio och sett Luftslottet som sprängdes. Riktigt bra sista film.
Rekomenderas!
Imorn äre måndag igen så nu är det time for bed. Yihaa! Men har en riktigt bra vecka att se fram imot.

God natt.




Cocosbollar.


Hallå!
Här bakas det cocosbollar. Säger man bakar? Här Görs det cocosbollar. Här rullas det cocosbollar. För glatta livet. Smarrigt. Har knappt suttit min fot utanför dörren idag. Det är ingen sån dag idag. Som man sätter ut foten i. Johan har varit duktig och gått ut med Ozzy. Hög femma!






Inspiration.









Inspiration.

Granen.


Sådärja. Nu är granjäveln klädd och klar.





Nu får det bli Jul snart så vi får kasta ut eländet.
Nä, så hemskt är det faktiskt inte. Det är faktiskt riktigt mysigt.
Men det kan jag ju inte säga till Johan att jag tycker, när jag har varit så imot de här med gran innan.
Granjävel.


Lördag.


Hallå!
Stök och bök skulle jag vilja resumera denna lördag med. Vi åkte ut till Ikea direkt efter att vi hade vaknat till liv. Köpte en massa grejer till lägenheten. Så det har vi hållt på att sätta upp och grejat och donat och vi är fortfarande inte klara. Jo, ni vet granjäveln. Som jag var imot att ha. Den står nu i lägenheten. En jäkla pjäs. Johan fick alltså sin vilja igenom. Men har man gran såhär tidigt innan Jul? Jag tror den kommer att vissna innan. Säger man vissna, nä? Dö? Hur som haver.. Nu är det stop i trafiken. Allt ligger på is. För det är hockey på teven som Johan och några kompisar sitter och tittar på. När det är hockey är det som att hela världen stannar till. Ungefär. Så då tänker banne mig inte jag heller göra nånting. Nån måtta får det vell ändå vara.


Later.

Nattaktiviteter.


Hej mitt i natta!
Vi har precis kommit hem från Johans föräldrar. Åkte dit efter att vi kollat på Idol. Vi bubblade i deras bubbelpool och hade det förbaskat mysigt.





Fredagkväll.


Hallå!
Var på stan en sväng med Daniel idag efter jobbet. Han ville ha hjälp med att hitta lite kläder till en 50-års fest han skulle på ikväll. För mig blire lugna puckar. Makaronipudding står i ugnen, godiset upphällt i en skål och Idol väntar. Så kommer min fredagkväll se ut. Äta och glo på teve.



Idag har jag på mig:
Pälsmössa från Lindex
Halsduk från Indiska
Tjocktröja från BikBok
Leopardtights från H&M
Mormorkängor Vintage


Hoppas ni får en underbar fredagkväll.
Med eller utan Makaronipudding.

Pulkväder.!?


Gomorron!
Jag och Ozzy har precis kommit in från en promenad. Det är lite vitt ute. Men det är inte snö. Det är frost. Det tänkte jag banka in i huvudet på alla småbarn som åkte pulka här i slänten. Men det var roligt att se. Lite gulligt sådär. Hur dom kämpade på med all sin kraft för att dra upp pulkan från slänten. Sen kämpa med all sin kraft för att komma ner igen. Men dom åkte. Det gjorde dom. Det såg ganska tråkigt ut. Men vafan. Det är ju lite vitt ute.

Later.

Torsdagkväll.


Gokväll!
Har precis snubblat innanför dörren hemma.
Det blir inte roligare än såhär. Hur besviken ni än blir. Jag förstår att ni har väntat och väntat på detta inlägg. Också blir det såhär. Såhär tråkigt. Och såhär kort.
Jag måste sova. Jag är för trött för det här. Det blir ixom bara svammel.

Tomorrow.

Önskelista.

Här kommer min önskelista.


 1. Leopardpäls från H&M.


      2. Elsas Mode av Sofi Fahrman.


3. Ray-ban pilot solglasögon.


  4. En ny kamera.

 5. Parfym Marc Jacobs Daisy.



 6. Morgonrock. Från H&M.


      7. Iphone.


8. Nattlinne från H&M.


9. En ansiktsbehandling.


 10. Något fint åt Ozzy.




Nu mamma! ..Och pappa. Är min önskelista lite längre. Bra va?
Ni vet att jag älskar er :)


Julklapp?


Hallå på en onsdagkväll!
Mamma ringde förut. Hon undrade vad jag önskade mig i julklapp. Hmm. Ja. En bok var det enda jag kom fram till. Mamma grymtade till och lät en aning upprörd över att det var det enda jag önskade mig. Men jaha. De är då det är meningen att du ska bli glad mamma. Då har jag ju allt redan. Men okej. Imorn ska jag skriva ner en önskelista här på bloggen. En redigt lång lista som du ska få tampas med. Ni har ju skrivare hemma så det är bara att skriva ut den. Så du inte glömmer nåt menar jag.

Så efter imorn mamma. Då ska du få kliva ut på julklappsjakt så det står härliga till.
Förresten. Vad önskar du dig?




Runda pepparkakor.


Gokväll!
Här hemma bakas det pepparkakor. Bara runda pepparkakor. Vi hade nämligen inga pepparkaksformar. Insåg jag. Mitt upp i allt. Men eftersom att problem är till för att lösas så använde jag mig av ett glas som form. En aning tråkigare. Men dom smakar säkert lika gott.




Onsdag.


Godagens!
Tog mig en varm och skön dusch nu när jag kom hem efter jobbet. Jag tänkte raka benen också. Det ser nämligen ut som att jag har fått vinterpäls. Men. Jag hittade ingen rakhyvel. Eller jo det gjorde jag. En engångshyvel. Ni vet hur slöa dom är.!? Man rakar inte benen med dessa. Man karvar benen. Det är som att flå sig själv levande. Ungefär. Jävla engångshyvlar.


Seconds


Gomorron!
Tänkte rivstarta denna morgon med ett litet tips. på seconds.se hittar du massa fint som auktioneras ut. Bland annat kan du köpa Idolernas plagg från Topshop. Alla auktioner börjar på 1 kr och alla pengar går till Plan Sverige. Perfekt.
Själv så är jag spekulant på den snygga leopardklänningen som Tove hade på sig under ett framträdande.


Tisdag.


Hallå!
Nu är jag hemma igen efter en mysig fika på stan med Emelie. Ozzy var också med. Första gången han gick på stan i koppel och bland massa folk. Det gick jätte bra. Man har ju världens goaste hund.
Nu ska jag svida om tilll lite mysigare tyg och dundra iväg till farmor. Tänkte bjuda henne på lussebullar. Som vi bakade igår. Ja, Ozzy följer förstås med. Ni trodde vell inget annat?

Later.



Tisdagmorgon.


Moorning!
Lite gladare blir man ju. Nu när solen skiner. Jag ska alldeles strax brassa till jobbet. Sen efter jobbet ska jag träffa min fina vän Emelie på stan. Det blir nog en kaffe, en räkmacka och överdrivet med skitsnack. Sånt gillar vi att göra. Äta. Och prata.
Jag tror förresten att jag ska ta en lussebulle nu innan jag åker. Klart jag gör det.

Later.