Lördag.

Hallå!
Henrik är här. Henke. Henka. Henke från Gävle. Han kom igår och blir kvar över helgen. Hela ligan utom jag var ut igår. Jag var chafför. Men ikväll smäller det rejält. Då ska vi ut. In i dimman. All in!




Hej då forrden!

Hallå!
Idag har jag lämnat in forrden. Forrden min första bil. Det känns lite i hjärtat. Det har ju lixom varit forrden och jag ett tag. Men nu är den tiden slut och förbi. När jag slängde en sista blick på den kom det en liten, liten tår. Jag vände mig om igen och såg den blänkade, röda, feta, snygga bilen jag ska bli kompis med istället. Jag log. Och glömde forrden.




En nykläckt idé.

Gomoron!
Ibland undrar jag hur det står till där uppe. I mitt huvud alltså. Kom och tänka på en grej imorse. Ganska vridet, men ändå. När jag möter någon på stan och "håller på att krocka med nån" så tar jag ett steg åt höger, det gör den andra människan ifråga också, sen tar jag ett steg till vänster och det gör den människan också. Såklart. Sen igen och igen. Så jag tänkte så här; att ni som möter mig och läser det här och vi håller på att gå in i varann så går DU åt höger och jag åt vänster. Så slipper vi stå där mitt i mot varann och vicka på höffterna och ta dyrbar tid från varann i onödan. Gud vad lätt och smidigt.

Ja, jag är trött. Väldigt trött.


Har ni träffat min schäfer?


Imorse när jag var ute med Ozzy så träffade vi en tant. En polis. Hon sa åh vilken söt liten hund, är det en schäfer? En schäfer? Men snälla konstapel det är en chihuahua. Ser min lilla skitkorv ut som en schäfer? Va?Va?Va? Ozzy har aldrig skällt så mycket som när vi stötte på denna tant. Jag förstår han. Det gör jag.



Fetish.


Gomorron!

Min hund ni vet, Ozzy. Jag tror jag har nämnt nånting om honom tidigare här i bloggen.! Iaf.. Han har en fetish. Jag lovar. Ingen kan vara så otroligt tokig i fötter som honom. Han slickar, biter, och leker med dom. Och gärna sover på dom också. Det kan bli lite påfrästande när man ligger och ska försöka sova och han samtidigt ligger och gnager på min stortå. Men jag är glad att det är Ozzy som har den här fetishen. Och inte Johan.




Jag vann :P


Har precis avslutat ett kortspel. Jag vann. Viktigt. Både jag och Johan är riktigt dåliga förlorare. Vi blir som små barn igen, som retar och triggar varann upp till skyarna. Så vinsten känns bra. Mycket bra. Nu sitter jag i soffan rak i ryggen med ett malligt hånflin på läpparna. Gud så barnsligt. Fast Gud så roligt.




I like.

Tiamo.


Från scorett.
Älskar detaljerna med nitar och dragkedjor.
Den ska jag införskaffa.
Ska nog pimpa till den lite extra med mer nitar.
Hett.

Höstdag.


Jag och Ozzy har varit ute och busat i det härliga höstvädret idag.













Onsdagmorgon.


Gomorron!
Försökte som vanligt att titta på film i sängen igårkväll. Det är bara att inse, det går inte! Jag somnar. Konstigt det där. Hade jag kollat på filmen i soffan hade det gått bra.
Nog om det. Idag är jag förbannat trött. Det har säkert tagit mig 20 min att skriva detta. Det borde vara lag på att inte kliva upp före kl 08:00.
Jag tror jag lägger mig i soffan och busar lite med Ozzy. Han är iaf inte trött. Han är hyperaktiv. Som vanligt. När jag är trött.

Gröt.


Vilken brakmiddag det blev idag. Jojjomensan. Mannagrynsgröt och mackor med kalles prickiga. Vi övervägde mellan de och fläskfilé. Och det blev gröt. Konstigt kan man tycka. Men det vart nåt snabbt eftersom det är hockey på teven som min kock *host* pojkvän måste se.. Så nu sitter vi här i sedvanlig ordning. Som två fån i varsitt hörn av soffan. Han inne i teven och jag inne i datorn. Det är romantik på elitnivå.





Middagen.

Hundtricket.


Det berömda hundtricket. Jag tror det funkar. Jag är övertygad om att det funkar. Jag menar, varje gång Ozzy är med så stannar folk och vill titta, klämma, känna och fråga. Han tar allas uppmärksamhet. Helt plötsligt pratar jag med alla på Ica. Helt plötsligt vart mitt liv socialare än vanligt.
Så vem vet. Nästa gång kanske drömprinsen står där och tittar, klämmer, känner och frågar. Nu har ju jag min drömprins redan. Men till er andra; Köp hund.





Tisdag.

Hej hej hallå!
Dra på trissor vad mörkt det är ute nu. Och klockan är bara halv fem. Olyckligt.
Jag tog mig en shoppingrunda efter jobbet idag. Hittade en päls och en leopardbasker.
En leopardbasker? Tänker ni... Ja det låter kanske lite vulgärt, osmakligt, lite konstigt sådär. Men den är fin. Det är den. Jag nöp den direkt, bah sådär. Verklig lycka är matriella ting.





Vintage.

Watin on a sunny day.


Nämen.. Är det solen som försöker tränga sig igenom mina persienner? Äre det? Äre sant? Fantastiskt! Jag hade gett upp hoppet. Tänkte börja gå i mörkerterapi. Tittar febrilt efter solresor på kvällarna. Men nu är ju solen här. Så vad ska jag med en resa till? Gud vad bra. Allt bara rann av mig. Sverige i mitt hjärta.

Man ska uppskatta det lilla när man är svennebanan.
Nu ska jag fortsätta kolla på solresor!

Ha en fantastisk dag kära ni!
Ni hör mer av mig senare, va så säker!






Måndagskvällen.


Jag gjorde våfflor så det räckte till oss båda. Jag är ju snäll. Jag insåg också att det såg värre ut än vad det var här hemma. Så min irritation gick snabbt över. Sen är det ju roligare att äta tillsammans. Hellre gröt tillsammans än fläskfilé ensam som dom säger..




Städerskan Isabel Sahlin.


Hallå!
Kom hem från jobbet nyss och inser vilket bombnedslag det är här hemma! Vafan.. Jag städade ju i lördags! Det är två, två dagar sen!! Jag lever med två grisar.
Jag svängde in på Ica efter jobbet och handlade, tänkte göra våfflor tills Johan kommer hem. En överraskning, en fin sjest lixom. Jag brukar ju vanligtvis inte stå för maten i det här hushållet. Men först måste jag, diska, plocka ur maskin, städa, plocka undan, skura hallgolvet, plocka undan kläder, ta bort den där skitorven som ligger och pyr i hörnet. Nu, blir jag irriterad. Grisar är vad ni är. 
Jag tror jag skiter i de där med våfflorna och bara gör till mig själv.



Måndag.


Gomorron!
Klev precis ut från duschen. Satt handuken på huvudet, ni vet.. Mötte Ozzy utanför dörren då han gör likt en bakåtvolt och skriker ett gällt skrik... Han vart rädd. Rädd för en blöt främmande nunna han aldrig sett tidigare.. Vad lärde vi oss av det? Se för fan likadan ut som när du går in i badrummet som när du kommer ut. Nån kan ju förihelvete ha kidnappat dig där inne. Stackarn.. Nu är han van vid nunnan.





Söndagen.


Gokväll!
Var ju som sagt ute i Skatan förut idag. Åt god mat och efterrätt. Ozzy drog av en kabel i tvättrummet som pappa sedan klev i. Roligt kan man tycka. Men det fick jag städa bort. Anders (katten) ser för övrigt ut som ett stort lodjur bredvid Ozzy.

Nog om det. 


                                         Dessa monstercoola skor köpte jag idag. Från Dinsko





Och en fin transparent tröja från Bikbok





Birsta.

Hallå!
Jag var i Birsta förut. Ja, jag har hunnit med det fast klockan bara står på 12:00. Jag kramar verkligen ut varenda minut av dagen. Det har jag min lilla jycke att tacka för, annars hade jag förmodligen klivit upp för ca en timme sen.  Hur som haver så träffade jag en söt tjej på Birsta. Hon kom fram och hälsade och gav mig en stor kram. Hon sa att hon följde min blogg varje dag och tyckte den var jätte bra och att jag har så fin stil! Jag tackade. Och tackade. Och tackade igen. Roligt.
Jag handlade ett par skor, en tröja och lite smink. Ni får se senare, nu ska jag strax åka ut till Skatan till mor&far.




Idag har jag på mig:
T-shirt från H&M.
Halsband från Topshop och Vintage.
Pälsmössa från Lindex.
Väskan är vintage.
Nitarmband från Lindex.
Transparent kjol från Monki.
"Mormorkängorna" är vintage.


Ha en bra dag så hörs vi sen!



Söndagmorgon.

06:43 fick jag inte sova mer. Tack Ozzy! Jag var inte direkt på alerten att kliva upp då.. Men det är vell så när man har gått och blivit hundägare.. Sitter och bläddrar på teven, ena barnprogrammet efter det andra. Sitter just nu och kollar på Svampbob.. Jag och nåra tusen 4-åringar. Känns bra.
Jag råkade hälla kaffe över tangentbordet.. I nån minut såg jag hela mitt liv passera i revy framför mig..
Jag är trött. Härliga morgon!





Tänk att du är min.


Jag kan inte slita mina gråblå ögon från dig.
Du är min ögonsten.
Min skatt.





Lördagkväll.


Gokväll!
Johan och Larra har åkt och hyrt film, får se vad det blir.. Kanske var dumt att släppa lös dom på den.. Blir vell nå action sniper skräp.. Vi får se.
Har städat idag. Gick sådär. Ozzy var rädd för dammsugaren och helt tokig i golvmoppen.

Nu ska jag fortsätta att gräva i godisskålen. Tja!





Johnny Depp.
Finns det ord?


Hundväska.


Har beställt en väska till mig och Ozzy.

Snygg, behändigt och smidigt.
Nu kan mitt hjärta följa med mig precis överallt!
från lechien.se


Skit väder!


Hallå!
Är precis hemkommen. Har varit och tittat på ny bil.
Ska nog bara vara hemma hela dagen.. Vill inte kliva utanför dörren mer idag! Fan vilket jävla skit väder! Johan har åkt och jobbat, så jag och Ozzy får mysa själva hela dagen. Tänkte försöka plugga lite och börja läsa min nya bok, perfekt dag för det!

   Hörs sen!

Fredagkväll.


Ozzy har fått vittring på mina raggsockar.. Han morrar och biter i dom... Springer efter mig som en galning och sätter tänderna i dom och fräser.. Kanske dax att byta? Äre det han försöker säga till mig? Dom luktar illa..

Hur som haver så fick jag inte Flygande Jakob till middag idag. Min kock kom hem så sent, ja min pojkvän alltså, Johan ni vet.. Så vi beställde mat, pasta med fläskfilé och vitlöksbröd, det smakade bra det med. Kanske bättre? Men jag fick iaf godis, chips och cola zero, allt annat som jag tjatade om, så jag är en ganska nöjd dam after all.

Näe hurni.. Nu ska jag se vem som får säga tack och adjö i Idol.

        Tjyss!


En flygande Jakob tack!



Hej vänner!

Nu har jag slängt på mig en mysig tjocktröja och ett par varma tofflor. Så nu är jag redo för en mysig fredagkväll hemma. Vi ska äta Flygande Jakob ikväll! ...Och kolla på Idol. Och på film. Och äta godis. Och kanske chips. Jag är sugen på chips. Och Cola Zero. Zero ska det va!
Jag är hungrig. Undra när kocken kommer hem.. Jag ringer!







Mina sköna, varma,
 gammla, illaluktande Uggs hade jag på mig idag.


Fredagmorgon.


Hoppsan! Där kom det kiss på tangentbordet... Ååå... Inte från mig alltså, men det tror jag att ni klykade.. En riktig liten busunge har jag här hemma nu... Men annars så har han faktiskt blivit duktig på att göra sina behov ute! Vi har precis varit ute och skuttat, då träffade vi på en annan liten chihuahua. Eller liten och liten.. Jämfört med den här lilla skitkorven så var den ganska stor :)

Fredag idag, härligt! En hel helg av ledighet att se fram imot! De ä la gött!




                          Ha en kanon dag!
                            Så vi hörs senare.

                              Pussilipuss!


Godnatt.


Har varit fullt hus här hela kvällen.. Trevligt!
Nu tänkte vi kolla på nya Wallander filmen, sen blire gonatt!






Hörs imorn!

Imorn äre Fredag.

Dinsko.


Men fan vad coolt!




    



.........Från Dinsko

Birsta.


Gokväll!
I eftermiddag har vi varit ute i Birsta och handlat lite hundmat. Johan skulle även in på Media Markt, där han var ca 45 min.. Jag och Ozzy satt i bilen och väntade... Och väntade. Till slut kom han ut med ett leénde på läpparna och nån tusenlapp fattigare. Det är sjukt kul att göra av med pengar!
Sen åkte vi och hämtade lilla farmor och skjutsade hem henne.
Nu är vi hemma igen och Johans mamma kommer strax och hälsar på.



   Vi hörs lite senare mina vänner!
             Pussilipuss!

Torsdagmorgon.


Gomorron!
Sitter och tittar på vakna med the voice, där har dom precis gjort flygande Jakob! Gud vad gott. Det vill jag ha till middag idag. Får se  vad kocken säger :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, göra lite frukost, gå ut med Ozzy sen åka och jobba ett tag. 



         Ha en fantastisk dag, hörs sen!



Upd:
Jag tog fram receptet så det inte blir nåt problem eller protester att han inte kan sen ;)
 

1 1 färdiggrillad kyckling
1 1 tsk italiensk salladskrydda
2 2 bananer
2 2 dl vispgrädde
1/2 1/2 dl chilisås
1 1 paket bacon (140 g)
1/2 1/2 dl salta nötter

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225°. Ta loss det grillade kycklingköttet från benen. Skär köttet i mindre bitar. Lägg bitarna i smord ugnssäker form. Krydda med salladskryddan. Skala och skiva bananerna. Lägg bananskivorna ovanpå kycklingen.

2. Vispa grädden och blanda den med chilisåsen. Bred blandningen ovanpå banan- och kycklingbitarna. Hit kan rätten förberedas. Gratinera i ugn i ca 20 minuter.

3. Strimla baconet och fräs det. Låt det rinna av på hushållspapper. Strö baconet och nötterna över den färdiggratinerade kycklingen.



                                        De här blir sjukt gott!



Myskväll.


Gokväll!
Ikväll blire myskväll framför teven, tänkte åka och hyra några bra filmer sen. Och kanske lite gotta :)
Ska ha en riktig quality time, har inte varit hemma en hel kväll tillsammans sen i fredags...
Så det blir mysigt! Ozzy har fått ett nytt litet hundben som han inte släpper ur sikte så han har det han gör ikväll innan han slocknar.





Mini Andén.
Vackert.

Transparent.


Transparent


Jag älskar transparenta plagg.
Den här från Bikbok är riktig snygg!
Den vill jag ha, den ska jag ha, den ska inköpas.





Bikbok.com

Onsdag.


Idag kom Emelie och hälsade på och kollade in lilla Ozzy. Vi drack kaffe åt choklad och pratade massa strunt, mycket trevligt! Ikväll skulle Fanny komma förbi och hälsa på vårt lilla hjärta. Han har fått träffa många nya ansikten de senaste dagarna. :) Nä, nu ska jag sätta mig och plugga ett tag.


Apropå ingenting... Fan vad jag älskar de nya ICA reklamerna med Jerry, helt klockrent!
Så.. Nu har jag fått det sagt.





Hörs sen!

Tisdagkväll.


Nu har jag och Ozzy varit ute i Skatan hos mamma och pappa. Dom blev överförtjust! Men vem blir inte det av ett litet charmtroll som han.!? Han är så duktig och åka bil också, ligger snällt i sin korg.

Nu blire en film sen sängen.

                      Tjyss och gonatt!

Elsas mode


Den 29 oktober släpps Sofie Fahrmans romandebut. Elsas mode.





Den ska jag köpa. Absolut. Längtar redan efter de första raderna. De här tror jag på!
Kanske nåt att önska sig i julklapp.!? Om jag kan vänta så pass länge.. Vi får se.
Jag tror iaf att den är helt klart läsvärd.



Lite kort:
När Elsa Gustafsson, 21, flyttar från New York packar hon mer än bara sin nya garderob i resväskan. Hon har samlat på sig underbara minnen, hett skvaller och konsten att överleva på 10 dollar om dagen i världens dyraste stad. Tillbaka i Sverige tar det inte lång tid innan Elsa befinner sig mitt i Stockholms pulserande modekarusell. Snart består hennes vardag av bloggande på Elsas mode, festande vid Stureplan och shopping på största allvar.



                                                                           Elsasmode.


Tisdag.

God morgon!
Ååå... vilken magvärk jag har.. Vet inte om jag ska stå, ligga eller sitta....
Måste iaf ut en sväng med Ozzy, men sen ska jag försöka somna om nån timme...
Jag börjar gruva mig för vintern, tänk när jag måste kliva upp tidigt i ottan, det är kolsvart ute och 25 minusgrader och Ozzy ska ut! Härligt! Men det hade  jag räknat med.
Jag ska inte yppa ett klagande ord.


Hörs senare!
Pussilipuss!

Topshop


Gobitar från Topshop.com









Ett par knähöga uggs skulle jag vilja värma mina ben med i vinter!
Snyggt, mysigt och bekvämt.

Vinterdäck på.

Hallå!
Nu ska jag och Ozzy åka till farmor, fast först ska vi åka och byta till vinterdäck på bilen.
Det kommer kanske bli lite uttjatat valppladder på bloggen nu närmaste tiden, men det blir ju lätt så, man är ju nästan som nykär! Men jag lovar att jag ska skriva om annat också, så ni inte lessnar och sticker er kos.


      Hörs sen!
        Tjyss!







Måndag.


Godmorgon!
Här är man uppe med tuppen, klev upp vid halv 7..
Lilla Ozzy tyckte inte att jag skulle sova mer!

Allt har iaf gått jätte bra! .......Än så länge :)
Hemresan på nästan 4 tim gick över förväntan, han sov hela vägen och var inte ett dugg orolig. Väl hemma var det heller inga konstigheter. Lekte och flög runt som en raket  och var jätte glad. Kom massa folk hit som självklart ville kolla in och hälsa på han, inte ett dugg rädd då heller, lekte på som vanligt bara. Och sen är han ju jätte mysig och älskar att ligga i famnen och slicka en dyblöt i ansiktet. Han är perfekt helt enkelt!




Ha en underbar dag!

Ozzy.

Hej vänner!
En lång dag även denna dag, har åkt bil typ hela dagen.
Men med oss hem hade vi världens goaste lilla Ozzy!







Har ni sett nåt sötare? :)
Åh, jag är så glad.

Trött!

Nu har jag äntligen kommit hem!
Har varit en lång dag idag. Fast alla dagar är ju iofs lika långa, men den här dagen har känts längre.. Om jag säger så, jag tror ni förstod det redan från början.. Men ändå.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen slå på en film och mysa ner mig i sängen.
Sängen har aldrig varit mer lockande än just nu.


Gonatt gott folk!
Imorn är en bra dag.

Lördag.


Godmorgon!


Idag ska jag jobba, 11:30 - 22:00. Jag är inte direkt taggad. Men jag har ju något att se fram imot, något riktigt underbart! Jag får leva på det idag så tror jag att den här dagen kommer att rusa fram!
Nu vill jag ha söndag. Imorn vid den här tiden kommer jag att vara den gladaste 22-åringen i ett par skor.

Åh, vad barnsligt mycket jag längtar, jag känner mig som ett litet barn dagen före Julafton.

Nu ska jag fixa mig lite frukost och titta på nyhetsmorgon. Just nu är det doktor Mugg och kapten Filling i rutan, det är ganska bra de med....



                                                    Hen en alldeles förträfflig dag mina vänner!



Inväntar. . .


Gokväll!
Jag är en i mängden, mängden av alla som sitter och väntar, väntar ivrigt på att idol utröstningen ska börja.
Spännande! Fast vem bryr sig om det om 100 år? Den som lever. Men jag tycker ändå att det är spännande. Eller spännande... Mest kul och se vem som får säga tack å hej! Jag älskar iaf temat! Hög femma för Michael Jackson!


Kappahl. Vintage stories.


Kappahl

A collection of modern nostalgia in a limited edition.
Den 19 oktober har kollektionen premiär.
Inspirerad av gamla filmer och blekta fotografier.




 
  




I Like!

Regn..


Usch vilket tråkigt väder det är idag!






Det blir mina gummistövlar som får följa med mig idag!



Hoppas ni har en bra dag, trots vädret!

Träning.

Är precis hemkommen från träningen, det gick bra! Känner dock att jag måste bättra på min kondition.. Sen börjar jag känna mig stel... Redan. Vafan? Är jag inte ung längre? Det är som att jag ha använt massa muskler som aldrig tidigare har blivit använd.. Nåja, får se hur det står till imorn..

Nu säger jag godnatt efter en lång dag!


Torsdag.


Har precis kommit hem, Johan och Skogge sitter och vrålar i soffan och tittar på hockey...
Själv så ska jag slänga i mig lite föda och byta om. Snart ska jag och forrden åka till Zäta en sväng. Sen är det dags för träning. Så ser min kväll ut.







Ha en trevlig kväll!

Skola.


Hej där!
Sitter på skolan nu och stapplar mig fram i engelskans grammatikdjungel. Äh, det går ganska bra faktiskt. Det är lite roligt att gå i skolan igen, lite iaf....  Fast just nu sitter jag mest och har ett otroligt sug efter choklad... Bah sådär... Nåväl, jag kanske springer ner till kiosken på rasten och köper mig nåt gott. Eller så skiter jag i det.
Vilket som så hörs vi senare!

                                                                         

                                                                                                Pussilipuss!

Fullt upp!


Godmorgon.
Nu ska jag strax åka till jobbet, efter jobbet ska jag till skolan, efter skolan ska jag till sjukhuset, sen ska jag skjutsa hem farmor, sen ska jag hem och slänga i mig lite mat, sen ska jag träffa Zäta, sen ska vi åka och träna innebandy, en dag full i fart med andra ord :) Det ska bli skitkul att lira lite innebandy, det var ett tag sen nu.


                    Vi hörs senare!
                 Ha en häärlig dag!
                          Tjyss






Caroline Winberg.



EnDagPåStan.


Tog en fika med min fina vän Fanny efter jobbet. Trevligt!
Sen kikade vi runt på stan ett tag. Varför ser alla så sur ut?? Förlåt, inte alla, men majoriteten ser ut som dom har haft sju svåra år bakom sig.. Ett litet leende har då fan ingen dött av!

Nu blire en helkväll framför teven, massa bra att se!





Ha en fortsatt trevlig kväll!

Onsdmorgon.

Godmorgon!
Det ser ut att bli härligt väder idag! Sol och färgglada höstlöv, hösten är faktiskt vacker! Ska snart åka till jobbet, sen ska jag träffa Fanny på stan, vi tänkte prata massa strunt över en kaffe.
Dä bli no najs dä!


Idag sparkar jag löv i:
Päls från Cubus.
Känningen är Vintage.
Skärp från Leestore.
Handskar från Ginatricot.
"Mormorkängorna" är Vintage.



Ha en fantastisk dag!


Stor?Jag?

Gokväll och gonatt!
Min farmor sa idag att jag börjar bli stor.. Att jag kör bil som en stor karl...
Antingen tycker hon att jag kör bil bra, eller så tycker hon att jag ser ut som en stor karl bakom ratten... Jag känner mig inte så stor bakom ratten.... Så jag gissar på det förstnämnda... :) det klingar bättre!

Hur som haver så var det mina sista ord för idag, nu ska jag vara tyst ett tag.. Men mer av mig imorn, kan jag lova!

                      Gonatt!

Tisdagkväll.

Hej vänner!
Är just hemkommen från en heldag med farmor. Vi har handlat mat och suttit och prata om allt mellan jord och himmel. Jag fick två galgar av farmor, med röda tygrosetter på. Jätte gulliga!

Nu ska jag lägga mig i soffan, mumsa i mig choklad och vänta på att Johan ska komma hem. Då ska jag brotta ner honom. Eller nåt..





Lilly Cole.

Luta er tilbaka, upplev, sug in och njut för fan!
 

Tisd.


Mooorning!

Jag är så glad, fantastiskt jävla glad. Jag längtar till helgen.
Mer om det får ni veta senare.
Nu är det snart dags för jobb, efter jobbet ska jag åka till min lilla farmor.


           Ha en underbar dag så hörs vi sen!
                                  Pussilipuss!

Måndagkväll.

Pppppokerface!
Johan har suttit och degat farmför datorn huuur lääänge som helst nu. Men det gjorde ingenting, han spelade poker och vann massa pengar! Hög femma! Men nu äre äntligen min tur. Nu har vi intagit våra positioner i vanlig ordning, han på ena sidan soffan och spelar x-box Gta, och jag på andra sidan med datorn i knät. Våra konversationer lyder typ: Mmm, va? eh,vasaru? Sa du nåt?
En ganska vanlig måndagkväll på kuben. Inga konstigheter.


BIKBOK.

Gobitar från BIKBOK.







Leopardjackan. Min personliga favorit!


Bikbok.com

Måndagmorgon...

Godmorgon!
Jävlar vad helgen drog iväg.. Redan Måndag, ny vecka, nya tag. Jag har så svårt att komma ur sängen på måndagmornar, ställer klockan på en tid men snoozar säkert nästan en timme. Det är ju så himla skönt att ligga och dra sig. Måndagmorgon måste vara Jävulens påfund.




Ha en bra dag!

Härlig dag.

Gokväll!
Är precis hemkommen från mamma och pappa. Har varit där och ätit, färgat mammas hår, och tagit en långpromenad. Är så skönt att komma ut till hav och natur ibland.

Nu när jag kom hem drack Johan ur en colaburk som det låg en snus i. Han gjorde nån slags indiandans.
 Jag skrattade hejdlöst!






Anders och Ohlsson myser på fällen!
(Ja, dom heter faktiskt så.)

Shoes.


Snygga skor från Nelly.com

     
        

Söndag.

Godmorgon!
Det vart en lugn kväll igår, iaf för mig! Emelie och Rasmus gick vidare på krogen efter fotbollen.
Men det är jag glad för idag, att jag inte gick ut alltså! Inge VM för Sverige, jäkligt tråkig match, men vi hade det ganska trevligt ändå!

Idag ska jag åka ut till mamma och pappa, tänkte ta med mig träningskläderna och ta en springtur i det härliga vädret, också ska jag färga mammas hår.

Just nu springer Johan runt i lägenheten och letar efter en grön flodhäst i hjärn, som jag har gömt för den är så fruktansvärt ful! Men han vill absolut ha den framme, så det är fågel, fisk eller mitt i mellan här hemma. Men jag tror aldrig att han hittar den :) Jag vägrar ha det där odjuret framme!


                                                                                    Ha en fantastisk dag!
                                                                           Hörs sen.
                                                                                                Tjyss!

All in!

Nu har jag precis gjort mig iordning för kvällen, spotify är på och ett vinglas är upphällt. Emelie och Rasmus kommer hit om ett tag, vi tänkte beställa mat och kolla på fotbollen, och dricka massa öl och beté oss som huliganer! Får se vad som händer senare ikväll, om det blir nån utsvävning eller om vi stannar på hemmaplan. Det blir nog en alldeles suverän kväll iaf!


Ikväll har jag på mig:
Päls från Cubus.
Jeansväst från Monki.
Spetströja från Lindex.
Leggings "Ridbyxor" från Monki.
"Mormorkängor" är vintage.



Lindex.

Fint från Lindex.

        
     
     


Lindex.com

Lördagmorgon.


God morgon Sverige!
Det är löördag :)
Har precis ätit frukost, Johan envisas med att äta makrill i tomatsås på mackan... Det både ser ut och luktar som kattmat! Hur kan man stoppa i sig nåt så vedervärdigt? Det känns som lukten har satt sig i väggarna, den förföljer mig.. Usch och fy för makrill i tomatsås!

Jaja.. Nog om det, nu tänkte jag damma av träningskläderna och ta en joggingtur... Eller damma av.. Låter som att jag inte har tränat på flera år.. Jag tränade faktiskt i veckan... Hur som... Nu ska jag ut och springa!

                                                                                                                  Hörs sen!
                                                                                                        Tjyss!

Fredagkväll.


Har precis tryckt i mig en god middag, kasslergratäng stod det på bordet idag. Han är för jävla duktig på det där min karl.. Laga mat alltså! Det är inte jag! Jag har så dålig fantasi på vad man kan göra.. Det blir lixom mest makaroner och korv dom få gånger jag tar på mig kockmössan.

Nä, gott folk.. Nu blire Idol och karra.






Fredagsfika.

Har precis klivit innanför dörren hemma.
Vart en lång fika med Emelie och Rasmus, vi hade massor att prata om, mycket intressanta och ganska ointressanta samtalsämnen över varsin räkmacka. Trevligt!



Rasmus och Emlelie på charm.

Freedag!


Godmorgon kära vänner!
Det är fredagmorgon i vårat avlånga land. Och det är en morgon som det är lite lättare att kliva ur sängen, leendet är lite bredare än andra mornar och man vet att det är bara några timmar kvar till en skön ledighet.
Fantastiskt!

Efter jobbet ska jag träffa Emelie och Rasmus på en fika, mysigt!



Idag har jag på mig:
Halsduk från Indiska.
Jacka är Vintage.
Klänning från Monki.
Skor från Asos.

Torsdagkväll.

Gokväll!
Har precis fått i mig lite middag, spaghetti och köttfärra. Alltid gott.
Nu ska jag strax åka iväg med foooorrden och hämta Fanny, vi ska åka och köpa massa karameller, sen ska vi åka hem till henne och kolla på film.. Och äta karameller förstås! Det blir nog en alldeles förträfflig torsdagkväll!





Georgia May Jagger
Blotta 16 år men ack så vacker!

Jeans.


Galet fina jeans.
Tål att tänkas lite på!


  

Cheap Monday.
Nelly.com

Im hoooome!

Är precis hemkommen från skolan. Jag skötte mig bra som vanligt!
Läraren därimot... Hon... Hon la av en rejäl brakskit i klassrummet! Det tyckte jag var jätte roligt... Det vare ingen annan som tyckte.. Fast dom låtsades nog att dom inte hörde. Men den hördes, jag lovar!


Det är kul när det är roligt!

Frukost.

Guud vilken näringsrik och god frukost jag åt idag.
Ett paket Mariekex.. Eller ja, inte ett helt paket... Men bra många! Jo, vi hade mackor, pålägg, ägg, fil och flingor hemma... Men det var Mariekex paketet som lockade!









Torsdag.


Godmorgon!
Jäklar vad pigg jag är dennna morgon, vaknade ovnaligt tidigt och kunde inte somna om.
Springer runt här och lysnar på musik och gör mig ordning.
Snart ska jag åka och jobba sen efter det ska jag till skolan.


       Ha en bra dag!
                    Snart helg!

Hemklickat!





Hemklickat från only.com
Älskar skinndetaljerna på ärmarna.

Nitad!


Nu har jag nitat två plagg.






Jag tycker det blev riktigt bra!
Använde inte så många nitar, tycker det är finare med detaljer.



Paket.


Ett paket låg och väntade på hallgolvet när jag kom hem idag!
Det var ifrån bluefox
Mina nitar har kommit. Åh, så kul! Nu jäklar ska det pimpas!



Älskar att få hem paket!






Dagens.
Päls från Cubus.
Jeansshorts Levis är vintage.
"Mormorkängor" Vintage.



Munkburgare!


Har ni hört om den nya hamburgaren som har börjat säljas i USA?
Den kallas också för munkburgare. Det är alltså hamburgerkött med ost och bacon som är instoppad mellan två munkhalvor. 1500 kalorier. Och Amerikanarna bara älskar den!

Kanske nåt att bjuda älsklingen på när han kommer hem?


Ja, säga vad man vill om Förenta Staterna men deras matkultur slår alla rekord!

Mooorning!


Godmorgon!

Vaknade och fick för mig att det hade snöat massa inatt, det kändes inge vidare, alls! men när jag vände mig mot fönstret och kollade ut insåg jag att det bara hade varit en dröm, en mardröm!

Nu sitter jag som valigt med en kopp kaffe och kikar på Nyhetsmorgon.


                           Tjyss!

Hemmafru?

Idag har jag städat, tvättat, diskat och lagat en romantisk middag för två. Jag tror jag skulle passa bra som hemmafru! Näe, det skulle jag inte. Jag skulle bli desperat, krypa på väggarna, börja prata med mig själv, bli gammal fortare än nånsin och inte veta hur man pratar med folk, förutom de andra damerna som sitter i samma båt, som jag skulle träffa ibland, ganska offta faktiskt för det är inga andra jag skulle umgås med, ja, förutom min karl när han kommer hem från jobbet, om han inte jobbar över eller spelar tennis...
Okej, nu började det här spåra ur.. Egentligen ville jag bara berätta hur duktig jag har varit idag.

Hur som helst.. Så lagade jag middag och tände massa ljus och vi hade det jätte mysigt!





Leggings.


Snygga leggings från only.com



           






Kalle is my man!

Jag hatar kaviar! Jag hatar när andra äter kaviar. Det luktar satan!
Meeen.. Min kära pojkvän köpte Kalles prickiga häromdagen, som jag efter mycket om och men provade. Jag är besatt! Den är fruktansvärt god! Jag har ätit äggmackor med kalles prickiga till lunch tre dagar i rad nu!
Det är färskost och endast små prickar av kaviar!
Ett litet tips till alla som inte är sådär överdrivet jätte förtjust i kaviar.
Så.. Nu har jag fått det sagt.





 

Blek!

Godmorgon!
Jävlar, vad jag är blek! Jag känner mig blekare än ett franskt papper. Ett franskt papper är 110 procent vitt. Då kanske ni förstår.. På ett ungefär... Jag skulle kunna göra snöänglar naken utan att synas! Eller extra knäcka som spöket Laban. Ni kan kalla mig Milky.

En resa till solen, tack!


Nä, nu ska jag, mitt blekansikte och mina slitna tofflor gå och göra en kopp kaffe.




Sjuk?

Gokväll!
Har inte känt migg pigg alls idag, sov middag från kl 4 till kl 7.. Har haft ont i kroppen och blött näsblod igen... Usch och tvi! Nu är jag förstårs pigg och kan inte gå och lägga mig än på ett tag..
Men jag är inte bitter! Det finns folk som har det värre, ja djur också för den delen. Det var visst kanelbullens dag igår, det har jag hört att vissa är jävligt bittra över, för det var nämligen djurens dag också. Och det glömmer vi snabbt bort när vi sitter där och vräker i oss massa feta kanelbullar!

Äh, vafan.. God natt!

Jag vill ha.


Här är några godbitar jag skulle vilja värma min vintergarderob med!



              
   


Topshop



           
     
Monki

Höst&Vinter kläder fram!

Nu har jag rotat fram alla höst/vinter kläder som jag vill ha kvar. Endel får vara kvar nere i förrådet.
Det blir nog några nya tillskott till garderoben också, när kylan börjar närma sig på riktigt! Det känns som det inte var så längesen jag stod där nere i förrådet och packade in alla vinterkläder och tog fram alla blommiga sommarklänningar... Men sommaren är förbi för det här året och kylan kryper närmare och närmare till oss!
Så är det när man är en svennebanan.




Klä på er kära vänner!

Måndagmorgon.

God morgon!
Vaknade av att jag blödde näsblod, usch!
Så nu sitter jag med en bomullstuss i näsan i soffan och tittar på nyhetsmorgon.
Jag tycker det är mysigt! Inte blöda näsblod alltså.. Utan att kliva upp i god tid så man slipper stressa. Bara ta de lungt och kolla lite på teve, sitta en stund vid datorn, äta frukost och kolla ut på alla som är på väg till jobb och skola. Så ser en vardagsmorgon ut för mig! ..Oftast iaf..! ;)





Söndagkväll.

Har precis varit och hämtat bilen hos Eleni och Patrik, sen åkte vi och hyrde en film.
Enda gången jag klivit utanför dörren idag.. Men det är ju söndag och skit väder, då får man ha en "inte göra nånting vettigt alls" dag.



Peace
och
Godnatt!

Höstens skor?

Man kan ju undra hur Nicholas Kirkwood tänkte när han designade dessa..!? Tydligen höstens skor...
Och prislappen ligger på 7897 kr.. Det skulle jag vilja ha för att överhuvudtaget ta på mig eländet!


Bild

Hur fan tänkte du nu?

Söndag.

Egentligen en ganska tråkig dag.....
Hela staden är alldeles grå.. Det är kallt och det regnar från och till.... Men det är ändå ganska mysigt..
Att bara få vara hemma hela dagen, i mjukisbyxor och tofflor. Kolla på film. Tända ljus i hela lägenheten. Krypa ner i soffan under en filt med en kopp kaffe och en bra bok. Det gäller att göra det bästa av dagen...
För det är höst ute nu mina vänner!





En jätte trevlig kväll!

Hade en jätte trevlig kväll igår!
Var först hemma hos Eleni och Patrik, där bjöds det på mat, efterrätt, vin och massa godis. Har jag sagt att jag tycker om dom.!? Sedan tog vi en taxi ner till bowlingen. Tyvärr så fick jag kliva ner några steg från pallen... Eller jag fick inte ens stå på pallen.... Jag kom sist... Men det gjorde ingenting, jag var så glad ändå!
En mycket bra och lyckad kväll vart det iaf!







Lördagkväll.

Ikväll ska vi till Eleni och Patrik på middag. Mysigt!
Sen tänkte vi åka och bowla, dom måste ju få revanch sen sist. Då stod man överst på pallen :)
Det kommer nog bli en riktigt trevlig kväll!



Skjorta: Vintage.
"Ridbyxor" Monki.


Ha en undebar kväll mina vänner!

Nitar!

Har kikat runt på massa sidor.. I brist på annat.. Men iaf så kom jag in på bluefox
Och hittade nitar på lösvikt, jag vart överförtjust och beställde ett paket med 100 st i.
Här ska det pimpas! Perfekt att rocka till en tråkig tröja, klänning, skor, jacka.. Ja, vad fan som helst med...



Nu ska jag nita mig själv.

Shoooes.


                                    Så jäävla balla!




 Bild

Lördag.

Lördag härliga Lördag...
Jag funderar på att trycka en jätte frukost nu, sen ut och springa. Karaktär här då!




Beställd och klar!
Topshop



En mysig kväll!

Åt på Mercat cross före bion, pasta och vitlöksbröd. Kittlar döds skönt i kistan!
Sen köpte jag en gigantisk påse med godis, eller så stor var den inte... Jo, den var faktiskt jävligt stor...
Hur som... Filmen var riktigt bra, lång, fast bra!


                                                                    Nattinatti!


Kvällens planer.


Det börjar närma sig fredagkväll... Och en hel helg att se fram imot.
Planerna ikväll är middag på restaurang och bio. Mysigt!
Vi tänkte se Flickan som lekte med elden. Den tror jag på!





Ha en trevlig kväll!

Freeeedag!


Var en sväng hos Emelie efter jobbet. Surrade massa skit och drack kaffe. Trevligt som vanligt!
Löksmaken i munnen har försvunnit! Tack gode gud för det. Så nu vet ni, slipper ni oroa er över det.. Att jag går omkring och luktar lök alltså....



Idag har jag på mig:
Jackan är vintage.
Skinnkjol från H&M.
Strumpor med spetskant från Twilfit.
Skorna är vintage.

Jag har en lök i munnen!

Igårkväll åt jag och Johan tacos. Jag överdrev en aning med löken, så efter en stund började löksmaken komma krypandes och till slut stod jag inte ut... Jag borstade tänderna, tog munskölj och tuggade tuggummi...
Likt förbannat.... Vad tror ni det smakar i min mun när jag vaknade imorse?....... Lök.

                  
                                              Ha en bra dag!








Klackar från H&M.


Ja men det ser bra ut!
Dessa cognacs färgade med snörning är mina favoriter.

H&M

Skolan.

Har varit i skolan idag. Jag skötte mig exemplariskt! Räckte upp handen när jag hade en fråga, satt stilla på stolen och lyssnade uppmärksamt på allt som sades! Läraren tycker nog att jag är en ängel, eller ett sånt där guldkorn som är väldigt sällsynt och som lixom lyser med sin närvaro och entusiasm.
Eller så var jag bara en i mängden... Skit samma.. Jag har varit i skolan idag, det var det jag skulle säga...



Såhär ser jag ut idag:
Spetströja från Lindex.
Jacka är vintage.
Jeansshorts från Monki.
"Mormorkängor" Vintage.



Pussilipuss!

Torsdagmorgon.

Godmorgon! Inatt drömde jag att jag vaknade och ringde till jobbet å sa att jag var sjuk..
Sen vaknade jag av klockan och trodde den var typ 12:00.. Och att jag var sjuk. Så var det inte... Klockan var 8:00 och jag var frisk.

Så... Snart ska jag alltså pallra mig till jobbet, efter det ska jag gå i skolan och utbreda mitt vokabulär inom engelska..


          Ha en bra dag!
               Tjyss!