Tisdag.


Gokvällen på en tisdag!
Väskan är packad och läxan är gjord. Nu väntar sängen. Imorn efter skolan rör jag mig hem mot Sundsvall igen för lite påsklov. Härligt!

Den här skjortan skulle jag helt ärligt kunna tänka mig. Men det är ju jag det. Ärligt alltså.




Måndag.


Herre! Vad trött jag är. Tror jag kommer att trilla av pinn närsomhelst. Mina ögon har börjat dra sig mot det skelögda. Körde bil upp till Östersund imorse, för det första så var man ju bra seg efter lördagens festligheter, och för det andra så ställde vi ju som bekant om klockan mot sommartid igår, man missade ju alltså en hel timme att få sova på. Förbaskat! Nu ska jag lägga mig och försöka skumma igenom lite läxa. Hur nu det ska gå har jag ingen aning om.

God natt.

Lördagens festligheter.


Gårdagen i bilder.








Torsdag.


Hemskt mycket hej!
Äre mitt internet eller är det blogg.se som är makalöst segt ikväll? Jag skiter i vilket. Jag hatar att vänta.
Ikväll har jag suttit på subway. Det började lite försiktigt med ett förslag om subway till middag efter skolan, och där blev jag och Erika kvar till kl 22:00. Vi åt macka och kaka och en kaka till. Vi pratade om allt mellan jord och himmel, och poff eller nåt så var klockan tio. Nu är jag hemma och ska packa ner lite grejer till helgen, ska bli så himla skönt att åka hem. Och på lördag köööör vi! Yeey!

Ses i Sundsvall.

Onsdag.


Gokvällen!
Efter skolan idag gick jag, Ida och Erika hem till mig och gräddade våfflor så det stod härliga till. Vi hade ju förstås ingen aning om att det är våffeldagen imorn, vi var bara jävligt sugen på våfflor för nån dag sen och bokde in denna dag för våffelmiddag, och vilken jäkla tajming! Såhär i våffeldagstider, eller taskig tajming kanske, en dag för tidigt, vad vet jag? Äh, det ger vi blanka fan i! Gott var det hursomhelst.
Efter allt stök å bök i köket drog vi på bio och såg Farsan, sådär var den, lite smårolig. Inget mer. Missade även ca fem minuter av filmen då jag var tvungen att springa och försöka hitta snubben som har hand om själva systemet, ni vet sätta på filmen, släcka ljuset och sånt, för det var nämligen så jäkla låg volym på rullen. Säkert fem jävligt bra minuter. Hur som haver fixarfrasse kom till undsättning och fixade ljudet.
En bra dag. En bra Onsdag.

Godnatt.





Tisdag.


Gokväll på en tisdag!
Dagen har sett ut ungefär såhär- Vaknade med världens huvudvärk, sov en timme extra, vart alltså en timme sen till skolan, druckit alldeles för mycket kaffe, skrattat åt och med, planerat morgondagen, gått på stan, lagat mat, tvättat. Och nu mina vänner sitter jag här. Som ett fån. Och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. De är fan roligare än teve.


Ja men dagens då.
Transparent skjorta från Vila Nelly.com
Spetsblus Vintage
Leggings från BikBok
"Mormorkängor" Vintage.

Extremehomemakeover.


Hallå!
Då är man som bekant i Östersund igen. En lång dag idag med start 04:00. Har gått finfint på skolan idag, man kan säga att jag är blond, blondare, ljusare åtminstone. Jo, jag är nog fan blond. Hur som haver efter skolan handlade jag massa mat, sen gick jag hem med maten, sen lagade jag maten. Däni! En utsökt pasta med pastasås stod på bordet idag. Sen har jag fixat och trixat på mitt lilla, lilla rum. Jag har satt upp de jag köpte från inredningsbutiken. Gud så hemtrevligt det genast blev. Gud vad jag trivs nu. Jag lovade ju dyrt och heligt bildkalas på alla små inredningsatteraljer jag fann så enjoy for gud sake!



Träbokstäver Peace satt som en smäck i rutan.

Lev idag pryder nu min vägg.

Två par vrålåk pryder också min vägg.

Två ursöta "cupcakes" fick ta plats i fönstret.

Och slutligen en liten, liten burk.



                                                 Nu vill ni bara hänga i mitt rum va.!?


..Undrar om det är läggdags...!?



Helgen.


Hallå!
Ja, då har snart denna helg passerat. I fredagskväll var jag helt slut som vanligt efter att ha klivit upp 05:00 för att köra upp till Östersund sen var på skolan hela dagen till kl 17:00 för att sedan köra hem till Sundsvall igen. Tur att jag hade Ida med mig, annars hade jag säkert somnat. Väglaget var sådär. 2- och regn så det var snorhalt! Väl hemma så blev det middag och teve sen somnade jag som en stock i soffan.
Igår var årets finaste dag! 10 grader varmt och sol! Härligt! Tog en lång promenad med Ozzy. Sen satt jag på ballkongen i solen och drack kaffe, mysigt! Igåkväll blev det en film och godis. En lugn helg med andra ord. Idag behövs det städas och få undan massa grejer ur förådet. Sen hoppas jag att datorn hinner lagas innan jag sticker upp till Öster igen, den har gått sönder bah sådär utan förvarning. Ledsamt. Så jag hoppas att nån av datanördarna får till den idag. Det skulle vara tacksamt så jag har en dator i veckan.

Tjyss!

Torsdagkväll.


Gokvällen!
Jag är ute i Skatan och hälsar på. Ska strax dra mig hemmåt, ska ju upp ganska tidigt imorn och dundra upp till Östersund. Idag har jag varit på en jätte söt inredningsbutik (Nordljus) där jag hade presentkort, så jag gick lös på en hel del smått och gott. Det mesta jag köpte är till mitt rum uppe i Östersund, och jag bara längtar till att få sätta upp allting. Åh, så fint det kommer bli. Ni ska självklart få ta del av detta i form av bildbevis.
Från det ena till det andra, denna jeanskjol från Modekungen.se skulle jag hemskt hemskt gärna vilja hänga upp på min klädstång. Hemskt gärna!

Torsdag.


Hallå!
Jag är i Sundsvall nu. Gjorde ett hembesök såhär mitt i veckan. Åker tillbaka imornbitti och går i skolan över dagen sen åker jag hem igen och är hemma över helgen. Ett jävla åkande. Kom hem igårkväll runt elva tiden. Inatt har Ozzy legat på mitt huvud hela natten. Ville absolut inte ligga bredvid, så det känns i nacken idag. Nog för att han är väldigt liten.. Men en hel natt.. Tänk på de hörni! Ha aldrig en hund på huvudet när ni sover.
Nu ska jag ta med mig tokstollen ut på en promenad. Tröttsamt att det snöar ute.. Kan inte skiten bara smälta bort istället..!? Hua!

Later.

Blommigt!


Ge mig vår! Jag vill hoppa i den här dubbelsöta klänningen nu, nu, nu!





Från Bikbok.


Farfar.


    
      Man säger mycket men man vet så lite om sig själv när ångesten och ensamheten kommer. Jag saknar dig min farfar. Jag förstår inte att du verkligen är borta... Att jag aldrig kommer se dig mer...

                Du finns kvar här i våra hjärtan.





Sol och plusgrader!


Gårdagen i bilder.








Klassfesten.


Hallå!
Nu är jag hemma i Sundsvall igen. Har varit lite mycket de sista dagarna så jag har inte hunnit med att uppdatera, men nu får ni en uppdatering utan dess like! Vi hade klassfest i torsdags, började hemma hos mig med tacos och vin, sen drog vi iväg på krogen. Herrejävlar vad kul vi hade! Jag har nog världens goaste och sjukaste klass! ♥ Igår var vi slitna med stort S på skolan, men det gick bra. Tog tåget hem runt fem igår eftermiddag och jag sov som ett litet barn hela vägen till Sundsvall. Igårkväll vart det lugnt, kollade på film och somnade sjukt tidigt. Nä, nu ska jag ut i solen. Här kommer massa bilder sen i torsdags. Håll i er!



Max korkar upp.

Ida och Maj.

Erika och Jag.

The pose.

Ja vi då...

And the pose.

Mongoflojds..

Sakta vi går genom stan.. Jävlar vad halt det var med 12 cm klackar!

Halva Maj och hela jag..

Jag och Max.

Max och Ida.

Onsdag.


Hallå!
Jag har precis slirat innanför dörren. Herreminskapare vad härligt det är med plusgrader! Jag fan njuter av att bli blöt om fötterna. Mer slask åt folket! Hoppas det fortsätter såhär. Då är våren snart här. Yeey! 
Nu måste jag käka och duscha sen har jag massor av grejer att ta tag i. Så det här har jag inte tid med.


Dagens;
Tröja från Monki
Örhängen från H&M
Skinnkjol från H&M
"Mormorkängor" Vintage

Tisdag.


Då var alla dagens måsten avklarade. Nu tänkte jag tända lite doftljus, krypa under en filt och läsa en bok. Jag känner att min kropp måste få vila, dagarna går i 110 och kroppen börjar säga ifrån. Och det känns som en förkylning är på ingång. Inte okej. Jag vill inte missa en enda dag!



Dagens;
Jeansväst från Monki
Spetsblus från Lindex
Halsband Vintage
"Ridbyxor" från Monki
Jodphurs Vintage

Svinrygg.


Tjenixen!
Idag har jag gått omkring med en svinrygg bak i huvudet. Erika gjorde den på mig idag. Fint va.!? Och jag ville såklart lära mig, så nu kan jag också! Så om det är nån som känner sig manad för en svinrygg i bakhuvvet så är det bara att hojta.
Nu ska jag laga mig lite käk.
Later.




Måndag.


Hallå!
Måndag igen då. Vart tog helgen vägen? Mina måndagar är så sjukligt långa. Klev upp kl 04:00 imorse för att sätta mig på tåget 04:55 till Östersund. Var framme 07:15 sprang upp till lägenheten och bytte om och gjorde mig iordning, sen iväg till skolan. Slutade strax efter kl fem, sen hem och gjort mat och nu sitter jag här. puuh! Vilken dag! Men såhär kommer mina måndagar se ut ett bra tag framöver. Bryta ihop, bita ihop och komma igen. Typ. Har man slagit yxan i båten får man ro som fan. Nämen. Hur som haver så har det varit en bra dag. En bra måndag. Fast lång. Jävligt lång. Jag tror jag sätter punkt där.

Helgen.


Hej efter helgen!
Internet har krånglat endel, det är därför det har varit lite glest här. Men nu är allt i sin ordning igen. I fredags när jag kom hem från Östersund så gick vi till några kompisar och drack lite vin och hade trevligt. Igår kollade vi på en stuga, käkade ute, vart lite rödtjut även då, tog det lungt med en film på kvällen. Idag har vi varit och storhandlat, och gjort en massa matlådor som jag ska ta med mig upp till Östersund. Nu blire en film och mys, blir ganska tidig kväll ikväll eftersom att jag åker tåget upp kl fem i morgonbitti.

Nytt i garderoben.





Bustier från Lidex.
Hur snygg?

Freeedag!


Gomorron!
Det är freeedag! Jag poppar musik och är sådär härligt glad idag. Efter skolan så dundrar jag hem till Sundsvall igen. Det är helt sjukt vad veckorna går fort!
Nu-frukost
Snart-skolan
Sen- köra till Sundsvall
Senare- Pussas!


         Yeeeey!!






Idag har jag på mig.
Tröja från Gina tricot
Bustier från Lindex
Jeansshorts Levis Vintage
"Mormorkängor" Vintage.

Torsdag.


Tjopptjopp!
Kom hem för en liten stund sen, har slängt i mig mat och bytt om och nu ska jag strax traska iväg och möta tjejerna för bio. Vi ska se Allice i underlandet.
Fick med mig denna fiffiga lilla sak från skolan idag. Perfekt för att få extra volym i håret. Den blir nog min kompis 24/7! Nä bråttom bråttom.


Föresten! Jag har fått en ny favorit i spellistan. Jag blir på så himla bra humör av den. Så jävvla bra. Lyssna på den här och shake that ass your mama gave ya!




Onsdag.


Hallå!
Jag är stentrött som vanligt. Jag är inte van med dessa tider och arbetsställningar. Vi har rullat spolar hela jäkla dagen. Det känns i benen, fötterna, händerna och fingrarna. Det känns att man lever helt enkelt. Men det är roligt. Jag klagar inte. Om det är de ni tror. Vi som tänkte träna ikväll.. Ha! Trodde vi på den själva.!? Hur som haver så sitter jag på mitt dubbelsöta rum nu med tända doftljus och äter choklad och är jävligt glad över att få sitta ner.


                                                                                         Dagens.
                                                                              Skjorta från Gina tricot
                                                                                   T-shirt från H&M
                                                                           Höga Jeansshorts från Monki
                                                                                Flätat skärp från Lindex
                                                                             Flätat armband från Lindex
                                                                              "Mormorkängor" Vintage

Tisdag.


Gokvällen!
I was born to do this. Jag älskar skolan. Fy fan vad kul vi har. Fy fan vad jag har lärt mig. Fy fan vad bra.
Dagarna bara svishar förbi. Jag trivs som fisken i vattnet. Efter skolan sprang jag och Erika på stan ett tag. Sen drog jag hem för att fixa matlåda, käka middag, duscha och nu sitter jag här och klockan är redan 9!
Nu ska jag måla naglarna och locka håret. Sen äre läggdags. Jag är ungefär lika slut som jag var igår. Hjärnan följer lixom inte riktigt med i mitt tänkande.




Dagens.
Klänning från Gina tricot
Jeansväst från Monki
Nitarmband och halsband från Lindex
Strumpbyxor från H&M
aaand Converse.

Måndag.


puuuh!
Vilken lång dag. Klev upp kl 05:00 för att brassa upp till Östersund. Slutade skolan kl 17:00 sen hem till lägenheten för att bära upp alla grejer som jag har släpat med mig. Hög femma för Erika som hjälpte mig. Sen åkte vi iväg till Willys för att storhandla, sen tillbaks till lägenheten för att packa upp allting. Och montera upp min klädstång, det gick ganska bra faktiskt. Jag skruvade upp allt med en kniv. (Fanns ingen skruvmejsel här) Så bara det får ju en att känna sig jävligt händig. Sen har jag fixat och donat på rummet. Nu har jag käkat och duschat och är så trött så jag ser allting dubbelt. Typ. Nu är det läggdags för fröken, innan hon trillar av pinn.




Jag är jävligt nöjd över min klädstång. Jag hoppas den pallar trycket.